Prezes Realu Madryt Florentino Perez na wieść, kto będzie przeciwnikiem królewskich w 3 rundzie eliminacji Ligi Mistrzów w sezonie 2004/2005 podał się do dymisji po czym wyskoczył z 4 piętra biurowca gdzie mieszczą się biura zarządu klubu. W pozostawionym przez niego na biurku pożegnalnym liście czytamy : "Nie chcę aby moje nazwisko było kojarzone z klęską i blamażem jaki czeka mój ukochany klub w konfrontacji z Wisłą Kraków, dlatego postanawiam odejść ... na zawsze"
Przebywający na zgrupowaniu piłkarze gdy tylko dowiedzieli się z kim przyjdzie im się zmierzyć porzucili trening i z miejsca udali się na pieszą pielgrzymkę do Lourdes by prosić boga o łaskę i łagodny wymiar kary
HEH... WISŁA KONTRA DZIADKI Z REALA.. TAKI RONALDO CZY TAM RAUL TO PRZECIESH EMERYCI.. NIE INETERSUJE SIE PIŁKOM, WOLE BIKA ALE BENDE 3MAŁ KCIUKI ZA WISEŁKE.. WSZYSTKO JEST MOŻLIWE.. ! ! !
juz widze jak pedały z Wisły beda laske targac realowi !! najbardziej mnie wkurwia ze to takie cioty pały itepe. beda reprezentowac nasz polski futbol.
...zastanawia mnie jeszcze jak bardzo po ryju dostana kibice wisły o kibiców reala ??
początek meczu będzie należał do wisły ale real powoli będzie miażdżył wisłe , miałem jechać na ten mecz oczywiście na sektro kibiców Realu ! ale nic z tego bo te pierdolone krawaty z wisły zrobili tak że nie będzie biletów a jak bedzie to baaardzo mało, **** pierdolone ******
Po hujaa ta wisła z realem będzie grać??? przecież real rozpierdolii wisłe w 1 minucie. wisła nie umie grać a pcha się na mecz z realem. ech ten świat jest dziwny...
Sedirk, na pl.rec.sport.pilka-nozna z takimi poglądami zrobiłbyś karierę. ;-)))
Matek, ten świat naprawdę dziwny jest. Ja takich głupich poglądów nie miałem w Twoim wieku. ;-)
Głupi to może Wy nie jesteście ale macie bardzo głupie poglądy. ;-P
damianbiker i ten drugi z dupy czy jaki tam. po chujaa pcha się na mecz jak i tak przegra! - niech piłkarze sobie lepiej oglądnąm brazylijską telenowele zamiast z nimi grać. wiem że ich wylosowali ale lepiej by zrobili gdyby nie przyjechali na mecz
A ja tam jestem za Wisłą i w piłce nigdy nic nie wiadomo. Z drugiej strony szanse Wisły oceniam na jakieś 10%, ale nie wypada mi mówić, że Real wygra bo jestem kibicem Barcelony :P
A ja tam jestem za Wisłą i w piłce nigdy nic nie wiadomo. Z drugiej strony szanse Wisły oceniam na jakieś 10%, ale nie wypada mi mówić, że Real wygra bo jestem kibicem Barcelony :P