koles chyba ma nadzieje ze ludzie wyloza podwojna wartosc roweru za malowanie. gdybym juz mial tak malowac rame to nie signa, wolalbym cos wartosciowszego malowac.
jakbym ja mial malowac cos custom to kupilbym cos od duncona z malowaniem flagi brytyjskiej od przedniego trojkata, w galerii pitbulla to jest pokazane. a jak ktos nie lubi duncona to zaplaci pare stowek za takie malowanie aerografem.
Moja pierwsza reakcja na to malowane to: "O k**** w panterke! Jak jakies bokserki". Ale mniejsza z tym. Tak jak ktos pisal albo jakas ramka od duncona albo aregograf i pare stowek. Ja bym go nie kupil bo by mnie koledzy wysmiali. Dc cocker ma wyjeb**** malowania (np ribbon wings). Moznaby sie areografem pobawic. :D
ja maluje aerografem i jakos nie biore 600 za rame ;/ to chyba jakies pop*****ncy wezma za rame warta 300 dwa razy weicej za malowanie. a co do projktow to jest banalne do zrobienia wszystko z duncona.
a jest jeszcze jedna sprawa: o gustach sie nie dyskutuje :P mi sie podoba:P
ROWER BOGIEM
HOPY NAŁOGIEM
FREESTYLE ZABAWA
SEX PODSTAWA :P
Ja tez uwazam, ze jest spoko, a za jakies 1200-1300 zl oplaca sie wziasc ten rower. I wcale nie jest tak, ze nei jest wart ceny bo same korby nc-17 kosztuja 280 zl ramiona + blat rockring i suport. Wiec jak niemacie oczyms pojecia to lepiej nie piszcie. Zmienic z przodu kolko jeszcze i calkiem spoko na poczatek.
hehe :P no koment :P a ja sie przysluchuje i widze ze na dh-zone pojecia nie maja co to za czesci :P normalnie żal bo na wszystkich tylko jedna osoba zauwazyla jaki to towar :P
ROWER BOGIEM
HOPY NAŁOGIEM
FREESTYLE ZABAWA
SEX PODSTAWA :P