Uzywka dj3 czy nowy black sport??

BimBim

Post autor: BimBim »

od dzis mam blacka sporta, mniam! ;p
EmBond
Kontakt:

Post autor: EmBond »

Ja tam ufam starym dobrym DJ a jak nie bede walił skoków z 3m na płaskie to korona nie pęknie
The Power Is On Your Side !!!
dandipl
Kontakt:

Post autor: dandipl »

zdecydowanie DJ, black ma plastikowe tlumiki... wiec DJ`em sie dluzej pocieszysz jezeli go nie polamiesz oczywiscie... ale sadze ze predzej zakatujesz black`a niz DJ `a :d
pzdr.
Bike - 2 wheels, 1 passion :-) ---===FAN KRANK RACING===---
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

eee wszystko peknie :P tylko dbac trzeba i nie katowac... choc i wtedy nie ma pewnosci. ale dj co by nie mowic bardizej pancor jest :P
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
konik
Kontakt:

Post autor: konik »

dandipl DJ też ma plastikowe tłumiki i to najprostrze tłumiki marcocha bez regulacji a black sport ma regulacje tłumienia, twardości sprężyny i długosci skoku i jest dużo lżejszy ja jaszcze niewidziałem ani niesłyszałem o pekniętym czy połamanym blacku co prawda DJ jest więcej ale.........
Koza
Kontakt:

Post autor: Koza »

BimBam mozesz cos wiecej napisac jak sie sprawuje black sport bo własnie planuje jego zakup :) czy moze lepiej zebym dozbierał pare miechow i kupił elite rtwd '04
BimBim

jak narazie zacnie, napewno wiecej wytrzyma niz moja stara z5 ;p
Koza
Kontakt:

Post autor: Koza »

sorry za przekrecenie nicka... oczywiście miało być "BimBim" :)
<=Psycho=>
Kontakt:

Używka dj3 czy nowy black sport??

Post autor: <=Psycho=> »

Osobiście polecam blacka - mam go jeden sezon i jestem z niego bardzo zadowolony. Dodatkowym jego plusem jest fakt, że kupiłem go nowego za 820zł. Uważam, że naprawdę było warto. Poza tym wielu moich kumpli jeżdzących na dj3 mówi, że też chcieliby blacka :-))
"The rulez are made to be broken"
NoRcO
Kontakt:

Post autor: NoRcO »

teraz mam okazje kupic dj 3 130mm z 2004 za 1000pln podobno sciagniety z roweru nie uzywany w ogole,ale powiedzialem kolesiowi zeby wystawil to na allegro to powiedzial ze nie bo mu to tylko wezmie 30pln co o tym sadzic??
BimBim

sadzic ze szkoda mu kasy, i nie dziwie sie, jak chcesz na allegro to pokryj prowizje, bo wyjdzie jakies 30-40zl
ODPOWIEDZ