Truvativ Shiftguide warto?
Truvativ Shiftguide warto?
A wiec tak mam przednią przerzutkę i chciałbym założyć sobie napinacz. Interesuje mnie Shiftguide bo pod niego można używać przerzutki przedniej. i moje pytanie brzmi czy warto? jak on się sprawuje.
"Wywal jedna zebatke i ta prezerzute i kup boxguida"
"w każdym razie jeden blat + rockringi + napinacz daje pewność i w nic innego raczej nie uwierze"
...ale skoro już ma 2 blaty i przerzutkę to nie musi chcieć wcale przesiadać się na "jedynie słuszny" jeden blat- right?
Mam Shiftguide'a stary model - rolka jest na łożysku ślizgowym - nie polecam.
Kupuj nowszy model na maszynie i będzie w porządku - blacha jest mocna, montujesz pod miskę, rolka nie wyciera się i działa bezproblemowo przy przełożeniach (mam stary shimano LX) - konstrukcja prosta i łatwo regulowalna. No i napewno tańsza niż E-13 i (chyba) Shaman
"w każdym razie jeden blat + rockringi + napinacz daje pewność i w nic innego raczej nie uwierze"
...ale skoro już ma 2 blaty i przerzutkę to nie musi chcieć wcale przesiadać się na "jedynie słuszny" jeden blat- right?
Mam Shiftguide'a stary model - rolka jest na łożysku ślizgowym - nie polecam.
Kupuj nowszy model na maszynie i będzie w porządku - blacha jest mocna, montujesz pod miskę, rolka nie wyciera się i działa bezproblemowo przy przełożeniach (mam stary shimano LX) - konstrukcja prosta i łatwo regulowalna. No i napewno tańsza niż E-13 i (chyba) Shaman
°°° Norma Jean + Ion Dissonance + the Dillinger Escape Plan°°°