najwiekszy importer części a usa
najwiekszy importer części a usa
Ludu rowerowy polećcie kogos godnego zaufania kto importuje czesci ze stanów. Z góry wielkie dzięki
ludzie z http://www.dhsklep.prv.pl/ wydają się zaufani. (choć mają obecnie zawieszone konto allegro - myślę,ze im się spóźniło z zapłatą, bo negatywów nie mają)
-
- moderator
- Kontakt:
zdecydowanie chlopacy z rzeszowa www.dhsklep.prv.pl
A konto im zablokowali dlatego ze podawali na aukcjach link do swojej strony
max zdziera
A konto im zablokowali dlatego ze podawali na aukcjach link do swojej strony
max zdziera
-
- Kontakt:
Groocha wredny jestes... Czasami robie ludziom serwis sprzetu za free i oddaje czesci prawie po kosztach, a ty mowisz, ze zdzieram ;/
Ja nie caritas. Dobrze wiesz, ze sprowadzanie niesie za soba szereg ryzyka - od zaginiecia paczki, olanie przez sprzedajacego po nadejscie paczki z np towarem uszkodzonym. Ryzykuje sporymi kwotami - a wiec i musze cos zarobic, aby ryzyko bylo oplacalne prawda? Zawsze dopinam sprawy do konca i staram sie pomagac ludziom ktorzy kupili sprzet nawet u konkurencji (!)
Prosze nie mow, ze zdzieram bo moje zarobki sa naprawde niewielkie.
Nie bede wytykac palcami, ale sa u nas ludzie, ktorzy zarabiaja duzo wiecej i jakos nikt sie nie czepia.
Przykro mi to slyszec z twoich ust.
Proponuje oglosic konkurs na najlepszego klienta... Szczerze to co sie teraz dzieje ( z kilkoma wyjatkami ) przechodzi wszelkie granice.
Ludzie zadaja tak kretynskie pytania, ze rece opadaja, przypierdalaja sie do tego ze amor ma ryski na naklejkach, nie wiedza co to karpiel ( sick! ) , proponuja 1000zl za dorado i tak mozna by wyliczac do usranej smierci.
Porzadnych klientow godnych transakcji jest juz naprawde niewielu, a szkoda. Kilka lat temu wygladalo to duzo lepiej. Moze dlatego, ze kiedys byla to stara jezdzaca kadra, ktora tearz juz ma sprzet, a dzieciaki nie bardzo wiedza czego chca...
Naszczescie mialem ostatnio kilku bardzo wyrozumialych i zdecydowanych klientow i za ich zachowanie bardzo dziekuje i pozdrawiam ( beda wiedziec, ze o nich mowa )
Tyle z mojej strony.
Ja nie caritas. Dobrze wiesz, ze sprowadzanie niesie za soba szereg ryzyka - od zaginiecia paczki, olanie przez sprzedajacego po nadejscie paczki z np towarem uszkodzonym. Ryzykuje sporymi kwotami - a wiec i musze cos zarobic, aby ryzyko bylo oplacalne prawda? Zawsze dopinam sprawy do konca i staram sie pomagac ludziom ktorzy kupili sprzet nawet u konkurencji (!)
Prosze nie mow, ze zdzieram bo moje zarobki sa naprawde niewielkie.
Nie bede wytykac palcami, ale sa u nas ludzie, ktorzy zarabiaja duzo wiecej i jakos nikt sie nie czepia.
Przykro mi to slyszec z twoich ust.
Proponuje oglosic konkurs na najlepszego klienta... Szczerze to co sie teraz dzieje ( z kilkoma wyjatkami ) przechodzi wszelkie granice.
Ludzie zadaja tak kretynskie pytania, ze rece opadaja, przypierdalaja sie do tego ze amor ma ryski na naklejkach, nie wiedza co to karpiel ( sick! ) , proponuja 1000zl za dorado i tak mozna by wyliczac do usranej smierci.
Porzadnych klientow godnych transakcji jest juz naprawde niewielu, a szkoda. Kilka lat temu wygladalo to duzo lepiej. Moze dlatego, ze kiedys byla to stara jezdzaca kadra, ktora tearz juz ma sprzet, a dzieciaki nie bardzo wiedza czego chca...
Naszczescie mialem ostatnio kilku bardzo wyrozumialych i zdecydowanych klientow i za ich zachowanie bardzo dziekuje i pozdrawiam ( beda wiedziec, ze o nich mowa )
Tyle z mojej strony.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
Nie jest to typowy importer czesci rowerowych ale tez dadza rade. http://www.kupwusa.pl/
Swego czasu korzystalem z ich uslugi. Nie sprowadzalem za ich posrednictwem, ale musialem jakos zaplacic za czesc (wahacz). Przeslalem kase na ich konto a oni przeslali mi czek, ktory wyslalem do sklepu w USA. Wszystko bylo O.K. a tak na prawde mogli mnie zrobic w siusiaka. Polecam.
Swego czasu korzystalem z ich uslugi. Nie sprowadzalem za ich posrednictwem, ale musialem jakos zaplacic za czesc (wahacz). Przeslalem kase na ich konto a oni przeslali mi czek, ktory wyslalem do sklepu w USA. Wszystko bylo O.K. a tak na prawde mogli mnie zrobic w siusiaka. Polecam.
http://www.maxxoponyrowerowe.pl
Danielchwalenie chwaleniem ,ale to już prawie podryw <joke> ;)
ja nie wiem po co dyskusja
i www.dhsklep.prv.pl dobry
i www.workshopda.prv.pl dobry.
A Pan Max wg mnie nie "zdziera", a po prostu ma ofercie rzeczy raczej z wyższej półki, stąd ceny wyższe
ja nie wiem po co dyskusja
i www.dhsklep.prv.pl dobry
i www.workshopda.prv.pl dobry.
A Pan Max wg mnie nie "zdziera", a po prostu ma ofercie rzeczy raczej z wyższej półki, stąd ceny wyższe
Ja tez sprowadzam, ja też :P Ale nie na zamówienie. Najpierw coś kupuje, potem sprzedaje.
jeśli chodzi o polecenie kogoś kto sprowadza coś na zamówienie to polecam Maxa. Mi też kiedyś coś sprowadził, jeszcze w czasach kiedy nie brał za to kasy (ATX One DH - dawno to było).
Pozdrawiam
jeśli chodzi o polecenie kogoś kto sprowadza coś na zamówienie to polecam Maxa. Mi też kiedyś coś sprowadził, jeszcze w czasach kiedy nie brał za to kasy (ATX One DH - dawno to było).
Oj prawda Maxiu prawda, mam na allegro Travisa 2007 najwyższy model, pierwszy egzemplarz w polsce i dostałem jakiś czas temu mejla "Czy cena 1500 zł jest ceną za jaką sprzeda pan widelec ??"MaxDamageDA pisze:rece opadaja, przypierdalaja sie do tego ze amor ma ryski na naklejkach, nie wiedza co to karpiel ( sick! ) , proponuja 1000zl za dorado i tak mozna by wyliczac do usranej smierci.
Pozdrawiam
Tez sprzedaje sprzety z usa i jesli mowa o glupich ofertach to musze sie wypowiedziec hehe. Sprzedawalem niedawno prawie ze nowego Dirt Jumpera II 2006 (za 1020 zl) i dostalem maila: "czesc, sprzedasz mi za 350 zl?".
Ale to nei wszystko, mialem niedawno Drop Offa 1 na sprzedaz, i gosc sie mnie zapytal czy sprzedam mu go, ale bez ETA'y bo mu nie potrzebna, a i taniej by bylo przy okazji :)
Max ma racje, mozna wyliczac w nieskonczonosc.
Ale to nei wszystko, mialem niedawno Drop Offa 1 na sprzedaz, i gosc sie mnie zapytal czy sprzedam mu go, ale bez ETA'y bo mu nie potrzebna, a i taniej by bylo przy okazji :)
Max ma racje, mozna wyliczac w nieskonczonosc.
Pure Freeride
Zdecydowanie mogę polecić pana MaxDamageDA, bardzo tanio kupiłem widelec w fantatycznym stanie (jak nowy) i wszystko było elegancko zapakowane.
Driver, właściwie dało by radę bez...
co prawda mógł napisać "bo itak się sperdoli" bo jeszcze działającej ety poza sklepami rowerowymi nie widziałem
Driver, właściwie dało by radę bez...
co prawda mógł napisać "bo itak się sperdoli" bo jeszcze działającej ety poza sklepami rowerowymi nie widziałem
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
-
- Kontakt:
MAX zdecydowanie, kupiłem u niego amorka i koło i jestem super zadowolony, jakbym miał jeszcze raz kupic tak samo powiezyłbym mu kase bez wachania, tak jak to zrobiłem, i nie ma mowy o jakims zdzieraniu, ceny sa bardzo rozsądne jak za rzeczy w wysmienitym stanie, co do głupich pytań to zapewne coraz ich wiecej, Max to konkretny gość rzeczowa rozmowa i łatwiej podjąc decyzje
[S][S] http://tiny.pl/7s3h