Moda

Szakal Boss
Kontakt:

Moda

Post autor: Szakal Boss »

Chodzi mi o to jak sie kto ubiera czy jakis swoj sposob czy modnie...oczywiscie wykluczam dres chyba ze ktos sie ubiera tak.....oczywiscie na rower mi chodzi ubranie

Pozdrooo...
bartec
Kontakt:

Post autor: bartec »

omg... pelen lans...
http://tnij.org/dcpitbull

fast enough to get there, slow enough to feel here... bike
maciej76
Kontakt:

Post autor: maciej76 »

byl niedawno temat o tym w czym ludzie jezdza
"po dość długiej nieobecności..."

http://ujeb.pl?hhi3tMB6HU - rower
ThoRx
Kontakt:

Post autor: ThoRx »

jezdze nago ;]
http://tiny.pl/42t5
^ Allegro - Zapraszam ^
LinksFR
Kontakt:

Post autor: LinksFR »

sa dwie mody: taka normalna na jakies bojowki, dżinsy czy niewiadomoco i ta druga: zeby nie byc modnym :P

inaczej jak mentalnie sie nie wywiniesz :d
http://bodzio.pinkbike.com/
xxxxxx
Kontakt:

Post autor: xxxxxx »

Tzn jak wg ciebie jest modnie? ;>
NoFuckinName
Kontakt:

Post autor: NoFuckinName »

temat z dupy moim zdaniem. każdy jeżdzi w czym mu wygodnie i w tym co mu się podoba. Proste
[=Groove=]
Kontakt:

Post autor: [=Groove=] »

Ja osobiście chrzanię bluzki w paski które są pedalskie jak fryzury "na irokeza". Jeżdżę w tym czym chodzę czyli szerokie spodnie, szerokie bluzy i buty na deskę i mam gdzieś tą "gejowską" dla mnie modę paskową itp. Trzeba mieć swój styl a nie kserować innych.
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Ja uznałem że najlepiej będzie mi w szerokich troche za dużych spodniach i lużnej bluzie i tak jeżdze od roku, już wszystko w strzępach ale ostro ceruje i chyba sie nie zanosi na nic nowego, bo nawet na opony czy sztyce nie mam znowu <lol2>
http://dhcyc.pinkbike.com
xxxxxx
Kontakt:

[=Groove=] mam identyczne zdanie :-))))

Ja tam lubie w dresie , krótkich spodenkach, i krótkich jeansowych spodenkach (max do kolan ) i luźne koszulki :-)))))
Młody92
Kontakt:

Post autor: Młody92 »

ja jezdze w potarganych dzinsach od upadkow i jakos mi to nie przeszkada
padix
Kontakt:

Post autor: padix »

za szerokie bluzy troche mi przeszkadzają tak samo spodnie wkrecają się w korbe ;/

wole jeansy takie w miare luźne, ale nie bardzo, koszulke szersza troche i adidasy jakieś...
Trzeba mieć swój styl a nie kserować innych.
.. nie tylko ty tak jezdzisz ;] a skoro irokeza ********** to nie gadaj, ze jest pedalski bo sa ludzie ktorzy z nim jezdza i robia to lepiej niz ty baranie
gg# 3594350

[s] 2 x koła 24 !!

http://tiny.pl/ddt3
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

i gówno wam do tego jak kto sie ubiera, lepiej sie uczcie jeździć a nie komentujcie jak kto wygląda,

[=Groove=]
pedalskie to są kluby a nie paski, pomyśl dziecko zanim 2 razy coś powiesz. bo aż żal czasem to czytać, ja jutro sobie wymyslę ze szerokie bluzy, szerokie spodnie i buty na deske sa pedalskie i co? też będziesz pedałem? weź zabawki idź stąd...
xxxxxx
Kontakt:

Paul każdy ma swój gust, i tyle... To tak ja bym powiedział że twoj rower jest pedalski bo masz np. marzocchi :/ (nie wiem czy masz, taki przykład )
BOB-i
Kontakt:

Post autor: BOB-i »

[=Groove=] mmm kozak;D pedalskie irokezy;D wiesz chłopak pochwal sie co Ty masz:)
wiec nie pierdziel smutow.. aaa czyli jak cos jest w paski to jest pedalskie??:> a jak cos Ci wisi na dupie to jestes kozak?? bierz łopatke i idz w pizdu..

Młody92 :| to zdjecie na pinku... w kanadyjskich pojebow sie bawisz??
......cisza.....spokoj... eeee tam jebac system..
NoFuckinName
Kontakt:

Post autor: NoFuckinName »

Paul pisze: [=Groove=]
pedalskie to są kluby a nie paski, pomyśl dziecko zanim 2 razy coś powiesz. bo aż żal czasem to czytać, ja jutro sobie wymyslę ze szerokie bluzy, szerokie spodnie i buty na deske sa pedalskie i co? też będziesz pedałem? weź zabawki idź stąd...
popieram w 100%
xxxxxx
Kontakt:

Paul pisze:[=Groove=]
Nie popieram w 100% ohhh...

Takkkk kluuuby są pedalskie, a obcisłe bluzeczki w paseczki z białym wysokim kołnieżyniem - nie. Tak , oczywiście moderator ma racje.

Ps. z góry dziekuje za skasowanie posta i bana na 7 dni.
[=Groove=]
Kontakt:

Post autor: [=Groove=] »

Do wszystkich fanów. Każdy ma inne zdanie na ten temat i ja swojego nie zmienie więc darójcie sobie. Paul dziecko? a Ty co sierota? Temat jest o modzie więc na jaki .|. macie problem skoro każdy ma swoje zdanie? Obrażam kogoś z Was używając jako przykład czy uogólniam? Z resztą skoro tak Wam moda potrzebna na rower to spoko. Lepiej wyglądać niż prezentować dobry poziom jazdy. :| Mod przecież Bóg to każdy za nim.Zabijcie mnie za to że mam własne zdanie. Peace modnisie.
000Marcin000
Kontakt:

Post autor: 000Marcin000 »

[quote="[=Groove=]"]Obrażam kogoś z Was używając jako przykład czy uogólniam? quote]
Tak. Obrażasz! Że ktoś ma irokeza to jest pedałem? To jest jego sprawa co ma na głowie, ja mam irokeza to znaczy że jestem pedałem? Musze cie rozczarować bo pedałem nie jestem! A ty wcale nie wyrażasz swojej opini tylko zwyczajnie obrażasz innych.
ODPOWIEDZ