Moda
-
- Kontakt:
Moda
Chodzi mi o to jak sie kto ubiera czy jakis swoj sposob czy modnie...oczywiscie wykluczam dres chyba ze ktos sie ubiera tak.....oczywiscie na rower mi chodzi ubranie
Pozdrooo...
Pozdrooo...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
za szerokie bluzy troche mi przeszkadzają tak samo spodnie wkrecają się w korbe ;/
wole jeansy takie w miare luźne, ale nie bardzo, koszulke szersza troche i adidasy jakieś...
wole jeansy takie w miare luźne, ale nie bardzo, koszulke szersza troche i adidasy jakieś...
.. nie tylko ty tak jezdzisz ;] a skoro irokeza ********** to nie gadaj, ze jest pedalski bo sa ludzie ktorzy z nim jezdza i robia to lepiej niz ty baranieTrzeba mieć swój styl a nie kserować innych.
gg# 3594350
[s] 2 x koła 24 !!
http://tiny.pl/ddt3
[s] 2 x koła 24 !!
http://tiny.pl/ddt3
i gówno wam do tego jak kto sie ubiera, lepiej sie uczcie jeździć a nie komentujcie jak kto wygląda,
[=Groove=]
pedalskie to są kluby a nie paski, pomyśl dziecko zanim 2 razy coś powiesz. bo aż żal czasem to czytać, ja jutro sobie wymyslę ze szerokie bluzy, szerokie spodnie i buty na deske sa pedalskie i co? też będziesz pedałem? weź zabawki idź stąd...
[=Groove=]
pedalskie to są kluby a nie paski, pomyśl dziecko zanim 2 razy coś powiesz. bo aż żal czasem to czytać, ja jutro sobie wymyslę ze szerokie bluzy, szerokie spodnie i buty na deske sa pedalskie i co? też będziesz pedałem? weź zabawki idź stąd...
[=Groove=] mmm kozak;D pedalskie irokezy;D wiesz chłopak pochwal sie co Ty masz:)
wiec nie pierdziel smutow.. aaa czyli jak cos jest w paski to jest pedalskie??:> a jak cos Ci wisi na dupie to jestes kozak?? bierz łopatke i idz w pizdu..
Młody92 :| to zdjecie na pinku... w kanadyjskich pojebow sie bawisz??
wiec nie pierdziel smutow.. aaa czyli jak cos jest w paski to jest pedalskie??:> a jak cos Ci wisi na dupie to jestes kozak?? bierz łopatke i idz w pizdu..
Młody92 :| to zdjecie na pinku... w kanadyjskich pojebow sie bawisz??
......cisza.....spokoj... eeee tam jebac system..
-
- Kontakt:
Nie popieram w 100% ohhh...Paul pisze:[=Groove=]
Takkkk kluuuby są pedalskie, a obcisłe bluzeczki w paseczki z białym wysokim kołnieżyniem - nie. Tak , oczywiście moderator ma racje.
Ps. z góry dziekuje za skasowanie posta i bana na 7 dni.
-
- Kontakt:
Do wszystkich fanów. Każdy ma inne zdanie na ten temat i ja swojego nie zmienie więc darójcie sobie. Paul dziecko? a Ty co sierota? Temat jest o modzie więc na jaki .|. macie problem skoro każdy ma swoje zdanie? Obrażam kogoś z Was używając jako przykład czy uogólniam? Z resztą skoro tak Wam moda potrzebna na rower to spoko. Lepiej wyglądać niż prezentować dobry poziom jazdy. :| Mod przecież Bóg to każdy za nim.Zabijcie mnie za to że mam własne zdanie. Peace modnisie.
-
- Kontakt:
[quote="[=Groove=]"]Obrażam kogoś z Was używając jako przykład czy uogólniam? quote]
Tak. Obrażasz! Że ktoś ma irokeza to jest pedałem? To jest jego sprawa co ma na głowie, ja mam irokeza to znaczy że jestem pedałem? Musze cie rozczarować bo pedałem nie jestem! A ty wcale nie wyrażasz swojej opini tylko zwyczajnie obrażasz innych.
Tak. Obrażasz! Że ktoś ma irokeza to jest pedałem? To jest jego sprawa co ma na głowie, ja mam irokeza to znaczy że jestem pedałem? Musze cie rozczarować bo pedałem nie jestem! A ty wcale nie wyrażasz swojej opini tylko zwyczajnie obrażasz innych.