1) ile oleju wlac do poszczeglonych goleni bo tak sie sklada ze jak dzwonilem do gregorio to koles powiedzial zebym sobie sprawidzl na stronie. Generalnei chodzi mi o taka ilosc oleju zeby dzialal w miare mozliwosci progresywnie tzn powietrze tylko w prawej goleni. - drop off tripple 2005
2) chcialblbym sobie ustawic porzadnie 6-way`a. mam sprezyne do neigo 600 lbs dlugosc to 190 mm bo to do akity, chodzi mi o to zeby w maire pracowal i zebym go nie dobijal a waze ok 80kg. Kolejno zastanawia mnie czy te pokretla od tlumienia wolnej i szybkiej kompresji to to samo co w 5`th elemencie pokretla od rekulacji charakterystki pracy konca skoku i poczatku. Znalazlem juz na tym forum jakeis linki do opisu regulacji 5`th elementa i daltego pisze to zapytanie.
pozdrawiam
2 pytania -> 6-way i marcok
-
- Kontakt:
2 pytania -> 6-way i marcok
NS rulezzz
big hit + 888
big hit + 888
-
- Kontakt:
"ablee" ad ad 1 na stronie marcoka ein znalazlem ile mam oleju wlac do dokaldnie tego moedlu amroka ad ad 2 na stronie manitou instrukcja jest dla mnei troche zbyt skomplikowana i liczylem na porady na tzw "chlopki rozum", wiec za rady odwiedz sobie strone oficjalna tego i tego sprzetu to CI dziekuje. Pzoa tym jak ustawisz drop ofa pod swoja wage wg tabelek powietrznych marcoka to se jezdzisz jak na dj`u wiec chodzi mi tutaj o praktyczna pomoc
NS rulezzz
big hit + 888
big hit + 888
-
- Kontakt:
chyba słabo u ciebie z angielskim :D jeśli szukałeś na www.marzocchi.comMarcus_Wolf pisze:na stronie marcoka ein znalazlem
po polsku też jest www.marzocchi.com.pl -> dział techniczny -> tabela poziomów oleju