Duro->Epicon
Duro->Epicon
Witam! Mam pytanie odnośnie tych amorków . Którego lepiej wybrać? Który z nich bedzie lepszy do lekkiedo latania? Zapewa większość osób odradzi mi zakup obu, lecz niestety nie dysponuuję większą ilością gotówki i jestem zmuszony kupić któryś z nich. Nie jeżdżę zbyt ostro i nie mam zamiaru katować sprzętu. Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdro!
jak niezaliczasz dropów i chopek tylko jezdzisz rekraacyjnie to najlepiej epicon a jak juz cos tam skaczesz to duro heh ... ale z duro roznie bywało :/ ja mam w swoim duro triple i nienarzekam ale ja jezdze w lajtowym enduro pozdro i mam nadzieje ze chłopaki tez ci cos poradzą ....
*** EnDurO RiDe ***
.... Ride My Life ....
Dartmoor 4X
.... Ride My Life ....
Dartmoor 4X
-
- Kontakt:
michal15chyba jak se namalujesz i wytniesz :P może chodzą "podobnie" zaraz po wyczyszczeniu duro :P daje mu 2 dni jazdy w syfie i kurzu i inaczej bedziesz gadał. jak dla mnie duro nie powinno sie porównywać z żadnym marcochem oprócz dirt jama bo to jak dla mnie gorsza kupa niż duro (z tym że mocniejsza).
juraski, nie jestem przekonany czy Duro D z 07' jest lepszy od Duro D z 2006r.
Duro D 2006:
"Stanchion tube: Cro-mo
Steerer tube: Cro-mo / Reinforced strong type"
Duro D 2007:
"Stanchion tube: STKM / Black finish
Steerer tube: STKM / Reinforced strong type"
...
Duro D 2006:
"Stanchion tube: Cro-mo
Steerer tube: Cro-mo / Reinforced strong type"
Duro D 2007:
"Stanchion tube: STKM / Black finish
Steerer tube: STKM / Reinforced strong type"
...
http://www.pinkbike.com/photo/1153221/ <-new fota:P
ja sie nim bawiłem narazie w sklepie, myśłe że 120mm to max, 140 bym nie brał na goleniach 30 mm, chodzi bardzo łądnie i płynnie, komora powietrzna dodaje progesji i ustawiasz jak potrzebujesz, tłumienie też regulowane w szerokim zakresie, bardzo podoba mi sie jego praca, kupie go za pare tygodni to sie wypowiem dokładniej (dla dziweczyny) , teraz mam MX Air 105mm i powiem ze to jest ta klasa amora, do enduro ok, do fr za mało, ale waga spoko, a jak jest mocny wyjdzie dopiero za jakiś czas:)