Witam! Chce sobie kupic hamulec na tyl ale nie wiem czy kupic avida bb7 czy jakiegos hydraulika. Jezdze street. Hamulec najlepiej do 370zl. Jesli avida bb7 to jakie linki i pancerze do niego kupic zeby przy robieniu barspinow hamulec sie nie blokowal? Z gory dzieki za pomoc! Pozdro !
mam na sprzedaz nowego hayesa mx-1 z tarczą 160mm najnowsza wersja, do tego klamka avid FR-5 i linka jagwire w stalowym oplocie(taka srebrna bardzo mocna wystaczajaco dluuuga do barspinow)i oryginalny adapter hayes do wszystkiego mam pudelka, paragony i gwarancje
chyba nie musze mowic ze hamulec jest baaardzo mocny:)
gg4513876
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
aaa no i hydcraulika nie ma sensu wczesniej mialem avida juicy 5 i jak mi sie linka zerwala to naprawa kosztowala tyle co sam hamulec....teraz jezdze brejklesss.:)
Ja kupowalem z tyłu hamulec dosyc dawno i byłem takiego zdania ze kupie sobie hayesa sole bo mi wystarczy, jednak teraz bym sie chetnie go pozbyl ;p wiec chyba kup lepiej dobrego mechanika
wookie85no poszla mi linka i uszczelki no i to bylo jakies 200zl i jeszcze plyn hamulcowy musial bym kupic i zmontowac cos do odpowietrzania...wiec dzieki....