[ankieta] obecność Evera na forum.
[ankieta] obecność Evera na forum.
odkąd sie pojawił robi się bałagan, połowa ludzi chce jego zbanowania. A że jednym przeszkadza innym może nie więc krótka piłka.
Ja mysle, ze powinniscie se dac na wstrzymacie i wogole sie uspokoic. Nie czytalem jego topicow, ale gosc cos se tam napisal o DC zalozyl temat, ktory mogl sie zakonczyc budujaca dyskusja, a bracia z dh-zone jak zwykle go zjebali tylko dlatego, ze to ever. Zaloze sie, ze gdyby ten topic zlozyl konex czy ktos inny albo chocby ja to bylby ok. I ostatnio stwierdzam z zalem, ze naprawde za te 2 lata obecnosci na tym forum jest coraz gorzej. Ostatnio zaczolem rowniez pisac na fourm BA. Bronie naszego forum tam jak moge moge i naprawde przykro mi stwierdzac, ze ono jednsak naprawde jestl pesza. I jest tam wiecej wartosciowych ludzi niz tutaj. Bo tu wlasnie sa zwykli dopierdalacza czekajacy zeby tylko komus dojebac. Wiec panowie wescie sie w garsc bo odbudowac reputacje jest trudno...
Ssij pento
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: