dunconrider o boże... a jak myślisz ile mnie obchodzisz ty i twoje forum ? człowieku to ze ciebei nie lubie nie znaczy ze bede zakładał na ciebie tematy. zobaczyłem że chcesz wyjebać komuś wała i nie mogłem na to patrzeć.
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9975294 rower na czesci !
Aj wspolczucia.....gdybym ja mial takiego barana w miescie to chyba bym go udusil;p a tak na serio nie czepiajac sie jazdy evera <hahaha> paranoja no fakt;p ani tego ze jest totalnym ****** bo inaczej tego pierdolo********nego c**h****uja nie mozna nazwac no qrde mac jak dotad tolerowalem go i jako tako nic do niego nie mialem to teraz to juz przesadzil.Rozkazywac to ty sobie mozesz lajzo jeba**na w domu czy temat zamknac czy nie od tego jest modernator itp. A tak nawiasem to mogles ruszyc ta twoja pusta pale i pomyslec i przynajmniej zmienic nr gg na aukcji i wtedy byc moze nikt by sie nie zorientowal czy to ty czy nie no i to podbijanie wlasnej aukcji ehhh miazga.....Dobra koncze szkoda slow i myslenia na takiego zje****ba ajj z gory przepraszam uzytkowinkow dh-zone(powaznych)za slownictwo;p ale juz sie nie moglem powstrzymac hehe pozdr