Witam chcialbym kupic sobie rower do 3500zl FULL-a .Myslalem nad Giant AC ale podobno juz ich nie produkuja;/ ;( Wiec prosze pomozcie mi cos wybrać .Rower nie ebdzie katowany poprzez skakanie .Chcialbym zeby rower ten sluzyl mi dop normalnej jazdy do dluzszych wycieczek oraz zeby byl wygodny czasem na podjazdach i zeby wytrzymal tez czasem jakas szybsza jazde po lesie
Mam nadzieje ze mi pomozecie cos wybrac.
Bartolini spokojnie cos znajdziesz a od kroszzza sie z dala raczej trzymaj jesli chcesz miec ROWER ;))
są tu ludziki co pomogą Ci znależc ROWER ;)) poczekaj tylko troszkę
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Schodek No mam nadzieje;) a Signa nie chce;) Ta Kona Kikapu jest dobrym wyborem ? CZy to nie jest tak ze placi się za firme;> a rower jest do niczego ??
Hmmm a kto mi powie do czego sluzy Kona Coiler;> ?? Czy rower ten nadaje sie do nomalnego uzytkowania tj Enduro ;>?? i czy nie ma zaduzych amorkow? np do podjazdow ??
Bo Waham sie tak chyba miedzy Kona Kikapu a Kona Coiler(ewentualnie) :D Dziekki
Coiler to na moje oko sprzet do dobrego enduro cos podchodzacego pod leki fr. On ma bodajze 150mm z przodu wiec ciut z duzo jak do normalnej jazdy. Dobrze tobie poradze i zeby sprostac twoim wymaganiom to wez KOna dawg. Moim zdaniem to njalepszy wybor. Rower napewno lepszy od kikaku stanowiacy jakby rozwiniecie tego modelu.
Hmm no włąsnie cos takiego pod Enduro bym chcial wraz z normalna jazda ;> a czy jest az tak duza roznica ?? 125/150 ?? Teraz mam 130 :P he i inenarzekam ;>
Ten coiler to kurcze dobry do slopestylu nawet byl 150 z tylu i 150 z przodu jak dla mnie jesli chchialbym, rower do enduro to troche duzo. A powiedz ile wazysz. Ja bym osobiscie bral cos z rama max 120 i z przodu tez. Cos z serii dawg zeby latwiej sie smigalo.
hmm ;) no więc waze 90 kg;) ale gdzies tak do Czerwca powinno być 95 kg;) a w sumie ten coiler mi sie bardziej podoba od dawq a czy coiler ma blokade ;> i czy pod gorke bedzie bardzo tlumilo lub bujalo;>
W tym coilerze co podales jest amor Drop off IV ktory nie ma blokady a przy 150mm sokoku bedzie bujalo jak cholera raczej. To nie jest amor na podjazdy. Z szcerego serca polecam bardziej cos z serii dawg
Jejku no nie wiem sam;/ bo chce zeby mi sie wygodnie jezdzilo a w sumie nie caly czas sa podjazdy a jesli nawet to i amorka kiedy i tak bedzie trzeba zmienic a najwazniejsza jest rama;/
a ile Coiler caly wazy ?
Satry dobrze Tobie radze. Coiler podchodzi juz pod fr wiec jesli chcesz na nim podjezdzac i normalnie jezdzic to porostu bedeisz sie meczyl. jest napewno ciezszy od dawga.
Coileier i dawg to praktycznie ta sama rama tylko o roznym skoku. I sie zasatnow do czego chcesz rower. Do jezdzenia czy do lansowania?? Jak odpowiesz sobie na to pytanie to wtedy porozmawiamy. Moze tez niech inni sie wypowiedza. MI sie np podoba Giant Glory ale w xc nie bede na nim smigal.
Hmm no ok ale chcialbym zeby to był przyszlosciowy rower;) tzn calkiem mozliwe ze zmienie tego amorka z przodu a to glownie chodzi o przod ze moga byc problemy w podjazdach;>??
a mozna np Kupi tego Coilera a odrazu w sklepie zmienic amorka na innego ;>?