Rower do ok 1800 zl
takich tematów było od groma, użyj szukajki, napewno znajdziesz :)
łopatologicznie, 3 przyklejony temat.
- Rama; Destroyer street 410zł
- Widelec; Da Bomb lub Trek (używka) ok 300zł
- Suport; Dartmoor Hard Barr 160zł (4 Maszynówki)
- Korba; Dartmoor Rebel 170zł
- Stery; Prodigy 120zł (Maszynówki)
- Mostek; jakiś BMXowy ok 50zł
- Kierownica; Dartmoor Dirrterr 70zł
- Pedały; Dartmoor Bloddy Marry 130zł (Maszynówki)
- sztyca; Accent ok 50zł
- Siodło; Dartmoor BMX Sitter 65zł
- Gripy; Primo Logo 35zł
Koło przód:
- Piasta; dartmoor X-Rolls 100zł (2 Maszynówki)
- Obręcz; Dartmoor Blizzard 70zł
- szprychy; Sapim lub MACH 36zł
- Dętka; Kenda 8,50zł
- Opona; Kenda K-Rad 40zł
Koło tył:
- Piasta; NS Coaster SS 170zł (2 Maszynówki)
- Dętka; Kenda 8,50zł
łopatologicznie, 3 przyklejony temat.
- Rama; Destroyer street 410zł
- Widelec; Da Bomb lub Trek (używka) ok 300zł
- Suport; Dartmoor Hard Barr 160zł (4 Maszynówki)
- Korba; Dartmoor Rebel 170zł
- Stery; Prodigy 120zł (Maszynówki)
- Mostek; jakiś BMXowy ok 50zł
- Kierownica; Dartmoor Dirrterr 70zł
- Pedały; Dartmoor Bloddy Marry 130zł (Maszynówki)
- sztyca; Accent ok 50zł
- Siodło; Dartmoor BMX Sitter 65zł
- Gripy; Primo Logo 35zł
Koło przód:
- Piasta; dartmoor X-Rolls 100zł (2 Maszynówki)
- Dętka; Kenda 8,50zł
Koło tył:
- Piasta; NS Coaster SS 170zł (2 Maszynówki)
- Dętka; Kenda 8,50zł
ziaaa Tak sie składa że ja na 90% bede sprzedawał rower. Jest ona na ramie Fuji Panic COmp-wypas lekki i w ogole naprawde swietny rower dla poczatkujacego, też na nim zaczynałem i jestem z niego bardzo zadowolony :) Więc jak co to napisz na gg 6307503 to mozemy dokaldniej pogadac o sprzecie :)
http://www.team.hadronsport.com/
;) hehe Ja bym za ta kase kupil tego undergrounda i sie nie bawil tym bardziej ze koles jest raczej zielony. lepiej zaczas od jakiegos roweru bazy i potem w miare wzrostu umiejetnosci i blizszego sprecyzowania co chce robic zmieniac czescowo czesci. Takie moje zdanie. Wiec ja na jego miejscu bym kupil cos nowego.Fujibiker pisze:Fuji Panic COmp-wypas lekki
Bombell no..jak tak robie ze swoim. Im wiecej sie bedzie umiec, tym lepiej inwestowac w czesci nowe, bo na poczatku podczas nauki wszystko latwiej zniszczyc, wiec lepiej aczynac od sprzetu troche tanszego. A ramk to bym polecal Dartmoor Streetfighter. Kumpel ma i sobie chwali, ona ok 470 zł kosztuje.
Pozdro
Pozdro
-
- Kontakt:
Niech twoj kumpel nie kupuje nowego roweru(zlozonego przez producenta).
Lepiej wyjdzie jak sobie go sam zmota... Dopasuje wszystko do swoich potrzeb.
Moj pierwszy rower wybralem tak "wazne aby w katalogu pisalo ze do skakania". Nie mialem bladego pojecia o geometri etc. Kupilem Dragstara - zaluje tego wyboru, poniewaz ciezko sie na nim jezdzi, jednakze mity typu "nie da MANUALA i Bunnego" sa zywcem z dupy wyciagniete. Poprostu trzea go wyczuc i manuala zrobisz spokojnie 30metrowego. Obecnie czekam na destroyera streeta( bedzie w poniedzialek :)
Wniosek: RACZEJ NIE DRAGSTAR...
Lepiej wyjdzie jak sobie go sam zmota... Dopasuje wszystko do swoich potrzeb.
Moj pierwszy rower wybralem tak "wazne aby w katalogu pisalo ze do skakania". Nie mialem bladego pojecia o geometri etc. Kupilem Dragstara - zaluje tego wyboru, poniewaz ciezko sie na nim jezdzi, jednakze mity typu "nie da MANUALA i Bunnego" sa zywcem z dupy wyciagniete. Poprostu trzea go wyczuc i manuala zrobisz spokojnie 30metrowego. Obecnie czekam na destroyera streeta( bedzie w poniedzialek :)
Wniosek: RACZEJ NIE DRAGSTAR...
http://img181.imageshack.us/my.php?image=ajjjad7.jpg
-
- Kontakt:
Matełek jak ma być w poniedziałek to bedzie za dwa tygodnie(mi powiedzieli że będzie w ciągu dwóch dni roboczych a czekałem blisko trzy tygodnie...)
najlepiej by było wziąśc destroyera jumpa z amorkiem duro, obręcze duble tracki (przynajmiej tył) oponki continentala, kiera tiogi (z wysokim wzniosem), stery VP te za 32 złote, a części typu siodło sztyca to zależy ile kasy zostanie
pozdro
najlepiej by było wziąśc destroyera jumpa z amorkiem duro, obręcze duble tracki (przynajmiej tył) oponki continentala, kiera tiogi (z wysokim wzniosem), stery VP te za 32 złote, a części typu siodło sztyca to zależy ile kasy zostanie
pozdro
Dostałem od nich potwierdzenie ze został wysłany w piatek - co z teog bedzie to zobaczymy w poniedzialek ;]
Trudno mi powiedziec jak sie bedzie jezdzic ale... ale ja teraz skladam:
Rama- Destroyer Street
Amor- Rst gila t5 ( pozostałośc po dragu) Tak slabo chodzi ze prawie sztywniak - mi to odpowiada :)
Obręcze- Sun rims Single track
Opony- Kenda K-rad / Kiniption Sux! szybko sie scieraja ( chyba ze jezdzisz po krytych skateParkach)
Kiera- Ns pure
Mostek- Ns super moto Dh
Ps. Rst daje rade jak go oliwisz co 2 dzień :P.
Trudno mi powiedziec jak sie bedzie jezdzic ale... ale ja teraz skladam:
Rama- Destroyer Street
Amor- Rst gila t5 ( pozostałośc po dragu) Tak slabo chodzi ze prawie sztywniak - mi to odpowiada :)
Obręcze- Sun rims Single track
Opony- Kenda K-rad / Kiniption Sux! szybko sie scieraja ( chyba ze jezdzisz po krytych skateParkach)
Kiera- Ns pure
Mostek- Ns super moto Dh
Ps. Rst daje rade jak go oliwisz co 2 dzień :P.
http://img181.imageshack.us/my.php?image=ajjjad7.jpg
Kolega ma do sprzedania STP na Piku za 2000zł http://www.allegro.pl/item186512586_sup ... ativ_.html
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5792795