Z.1 drop off II v. DJ III
-
- Kontakt:
Z.1 drop off II v. DJ III
Który waszym szanownym zdankiem jest lepszy?\prosze o porady i sugestie no i oczywiscie o wypowiedzi właścicieli tych amorków. pozdrawiam
-
- Kontakt:
dirt jumper jak sama nazwa mówi jest do dirtu i raczej mułowato chodzi pod ludzmi którzy waża tak jak ja 70 kg ale jak ważysz ok 85 to juz bedzie ładnie pracować wiem bo u kumpla pracuje tak jak drop off u mnie, a drop offik to zabawka do freeridu wybiera małe i duże pierdółki ale jak na jakieś większe skoki to radził bym bo utwardzać bo ja miałem prawie dobićie
gg 2566246
my ride - http://www.tinyurl.pl?YVxi0Awr
my ride - http://www.tinyurl.pl?YVxi0Awr
Jesli chodzi o roznice miedzy drop offem i dj to chyba roznia sie tlumikami, ogolnie dzialaniem. tyle ze w dj mozna zmienic olej i juz taki przymulasty nie bedzie ;)
hmm jest jeszcze jedna zasadnicza roznica : dj ma stalowe lagi, co z tym idzie w parze : wytrzymalsze. wiec samo przez sie mowi ze dj jest do wiekszego katowania.
korona chyba ta sama no nie??
(jak sie w czyms myle to poprawic mie szybko :P)
hmm jest jeszcze jedna zasadnicza roznica : dj ma stalowe lagi, co z tym idzie w parze : wytrzymalsze. wiec samo przez sie mowi ze dj jest do wiekszego katowania.
korona chyba ta sama no nie??
(jak sie w czyms myle to poprawic mie szybko :P)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
modelem tlumikow sie nie roznia tylko ich ustawieniem dj bardziej tlumi i nie da sie w nim nawet ustawic tlumika zeby wogle nie tlumil, ma tlumic i koniec a w drop ofie mozna bardzie regulowac, jednak nie moza ustawic tlumienia tak mocno jak w dj , ale zakrecilem :))
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=225865
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Drop vs Dj
Jeżeli smigasz w góry to jak najbardziej drop. Mam II oczekiwałem od niego wiele i przerósł moje oczekiwania. Działa świetnie tłumi wszystkie kamienie i korzenie. Na hopach prawie nie czuć lądowania (zależy jak go napompujesz). Jak smigasz tylko na streecie to wybrałbym Dj w końcu do tego go zbudowali. A co do połamanych Bombowców hmmm. Kiedyś przyczytałem gdzieś na forum że koleszka połamał Wedg'a skokiem z krawężnika. Paranoja. Także musisz się okreslić do czego potrzebujesz telepa.
Pozdro
Pozdro
korony to shit jakich malo a wszystko jak wyknulismy to przez ten pomysl z blotnikiem bo sa dziury na sruby. u nas wszyscy wkrecaja sruby w korony i maja nadzieje ze nie jebnie moj niestety (dj3 03 ) nie wytrzymal cisnienia, ale bynajmniej nie jezdzilem z kraweznika.... wiec korony po roku 2002 = gowno chyba ze to 2pola;p
-
- Kontakt: