Jaki amor kupić do dirtu :)
Bier DJ 3 2006/2007 praca jest wporządku -> czytaj do dirtu i streetu ok, nie wymagaj żeby był mieciutki i wszystko wybierał bo nie ma 200 czy chocby 150mm skoku. Wg mnie najrozsądniejszy wybór. Dobry stosunek cena/jakość jak rownież nie trzeba go często serwisować. Tyle odemnie :)
Pzdr.
Pzdr.
http://tablica.pl/oferta/rama-specialized-big-hit-fsr-1-rozmiar-m-stan-bdb-ID2AUgz.html#60bfe7734a;r:;s:
w DJach '03 się łamią, w '04 pękają i przestają w pewnym momencie, '05 czasem pękną, ale rzadziej, a '06 i '07 wogóle nie pękają :]Magic pisze:młody 93 pisze:Słyszełem że w DJ'ach łamią sie szybko korony :)
Ja nie wiem z kąd wy macie takie takie opinie ze rocznik '03 się łamią.Ja juz 7 miechów jeżdze na Dj który ma ponad 8 mm peknieca katuje go przy 3-6 1-8 i nic sie nie dzieje nawet sie nie powiększają.Wiekszośc tych DJ łamie sie przy backflip'ach.
Rower Jest Skarbonką Bez Dna,Ale Ja Tą Skarbonke Kocham
młody 93
Kurwa dzieciak NEO...
Kup sobie do Dirt Jupersu Dirt Jumpera 1 na sztywna i Ci nie jebnie ale to nie kosztuje 1000 zł tylko prawie 2000. Dlatego kup Dirt Jumpera 3 na sztywna oske i tez Ci nei jebnie
Kurwa dzieciak NEO...
Kup sobie do Dirt Jupersu Dirt Jumpera 1 na sztywna i Ci nie jebnie ale to nie kosztuje 1000 zł tylko prawie 2000. Dlatego kup Dirt Jumpera 3 na sztywna oske i tez Ci nei jebnie