moze za wczesnie na takie porównanie..prawie nikt jeszcze na dartmoorze nie smigał,no a romeda tez ma malo osób...kolega ma romeda i jak narazie sie mu fajnie to trzyma...
tez o tym myslalem ze za wczesnie, ale potrzebne mi takie dane gdyz nie wiem co wybrac, a w ciemno tez nie chce brac bo wydam kase pojezdze troche zaraz cos jebnie lub sie pognie i koniec dnia dziecka :D
Z tych dwoch to Dart wydaje sie pewniejszy ale no fakt pewno go jeszcze nikt nie ma. Ale za ta kase to kiedys nowki treki chodzily. Moze jeszcze cos znajdziesz i bedzie najpewniej.
teraz o prostego treka ciezko nawet za 3stowy. Dziwi mnie tlyko ze ten dartmoor jest podobny do treka a wazy 600g. mniej, moze poprostu scianki sa ciensze przez to ze termicznie utwardzane. O_o
Bogas mało kto wogóle widział dartmoora, więc nie oczekuj ze dostaniesz nie wiem ile odp na takie pytanie...
Trek to już legenda, praktycznie niezniszczalny. Nowe czasem pojawiają się na allegro, ale za to po rynku krąży duuuuużo używanych ;]
Ride to die... oby jak najdłużej...
www.ldsc.yoyo.pl
co do trek a to nowych juz nie ma jest duzo uzywek ale wiekszosc pogietych, co do treka sie nei wypowiadam bo nei jezdzilem ale sam wkoncu kupilem romeda i jest naprawde fajny ;] Polecam jak najbardziej. Dartmoor jak ktos sklada lekki rowerek do technicznych jazdek bo przy mocnym katowaniu jak ktos sie uczy to duzo nie wytrzyma. Ciekawe jak z gwara u niego.
Bede sie rozgladal za nowka treka ;] zagadam do kumpla ktory ma sklep sie popyta roznych dystrybutorów moze beda mieli ;) uzywki niechce bo wiem ze bedzie skatowana na bank do tego ta widla jest ;]
trójkątpokatuj ostro 360tki i mi powiesz czy ten twój romed wytrzymal :P bo 3 amorki juz na tym tricku zajechalem :P
http://www.pinkbike.com/photo/1535220/ prawie jak pod ^_^