New world disorder 8 - pierwsze wieści
Muzyka to już akurat kwestia subiektywnej opini. Mi nie zabatdzo leży sound track z NWD 7, ale za to bardzo dobrze pasuje do poszczególnych epizodów i podkreśla styl jazdy. Co do samego filmu zawsze podoba mi sie w nich to że nagrania z tych samych zawodów można zobaczyć np. w NSX 9, jednak tam nie ogląda ich sie już tak przyjemnie. Może i te filmy sa bardziej komercyjne od innych jednak trzeba przyznać, że są robione z największą dokladnością z naprawde dobtymi pomysłami.
Film jak najbardziej fajny, strasznie podobala mi sie jazda po lesie i po tych singletrackach. Muzyka za to jest okropna, od razu sciszylem i wlaczylem sobie dyskografie Rise Against w tle ;).[=Groove=] pisze:morthias2II2Może to Was zainteresuje http://files.farkin.net/perspective2.mov
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
wszystkie nwd byly takie soibe. Nakrecaly poziom pokazywaly hc, ale klimatu nie maily. Ogladajac filmy typu earthed nwd i patrzac na to co robia ,,prosi'' pokazujac jacy to oni sie hardcorowi przychodza mi namysl chlopcy dragstarowcy. Jak widzialem jak steve peat zajebany tlucze z piescia bo krwiaku na brzechu i sie cieszy. To naprawde zal mi go bylo. Bo goscm a naprawde zryta psyche, ale jest ele emero hc. Ja juz dawno przestalem goladac takie filmy. Sloopestyle jest fajny, ale trzbea go umiec przedstawic. Ja osobiscie lubie tylko ss w polskim wydaniu tudziez z polakami
Ssij pento
-
- Kontakt:
No widzisz, a ja na preierze 7 disordera prawie spałem, 5 uwazam za srednia, 6 jak na te nowe przypadła mi do gustu, a 4 wg mnie jest jednym z 2 najlepszych dis.lizzard king pisze:mi sie 7 podobal. 6 byla srednia, troche na sile jakby nakrecona, raczej cienka. 4 byla beznadziejna, choc bylo w niej pare motywow ktore mi sie podobaly. 5 wymiata. jest kapitalna, ma taki swojski klimacik i mozna jeszcze do niej wrocic. co wy chcecie od nowych disorderow?
Kwestia jak do tego podchodzi się, i kto co lubi. Byle by było ciekawie a nei elo triki