ja sie zabije.......

O_o
Kontakt:

Post autor: O_o »

o jeszcze mialem na glowie konserwe ale pasztet wszystko zakryl ;]
emat-e
Kontakt:

Post autor: emat-e »

[quote="adi"]aha zawsze bylwem dumny z tego że wszyscy piją ,palią itd a ja nie no i sie to obruciło przeciwko mnie,ale jak wypiłem jakieś 0,4 l sam to przecież nie powinienem tak rzygać i glebać co 30 sekund[/quote]

buahahahahaha... cala historia mnie rozlozyla ale ten komentarz juz totalnie... leze! nauka na przyszlosc, tyle;]
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
adi
Kontakt:

Post autor: adi »

też macie fajnie historie ale w waszych przypadkach to starzy sie w większośni niczego nie dowiedzieli, a jak sie dowiedzieli to ile w tedy mieliscie lat? najwyrażniej to wy macie normalnych starych ....... bo moi to buce........ :/
bzp
Kontakt:

Post autor: bzp »

/quote: Pawel ty masz chyba pasztet na glowie ??? =/ a ja no ***** ladnie patrze na scianie tez pasztet :D:D:D

ahahahahahAHAHAHAAHAHAHAHHAHHAHAH!!!!!!!!!!!!!

/quote: ale jak wypiłem jakieś 0,4 l sam to przecież nie powinienem tak rzygać i glebać co 30 sekund

muAHAHAHAAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!
quake
moderator
Kontakt:

Post autor: quake »

adi sie wciaz nie przyznaje ile ma lat...
btw. mnie starsza po pijaku nigdy nie widziala, co najwyzej poderzewala cos jak wracalem skacowany do domu...
bart
Kontakt:

Post autor: bart »

Przeciez napisal ze ma 16.
[url=http://tiny.pl/m1xh]pimpmobile ^^[/url]

[url=http://tiny.pl/m4f2]twotires[/url]
bartec
Kontakt:

Post autor: bartec »

PIJ MLEKO... albo zostan straight edge :)
quake
moderator
Kontakt:

Post autor: quake »

aaa rzeczywiscie...sorki, nie doczytalem...
w koncu im przejdzie...daj im troche na dojscie do siebie i znowu bedziesz mogl sie upijac:P
adi
Kontakt:

Post autor: adi »

ja nie chce sie upijać tylko na rower chodzić jak z miesiąc nie pojeżdze to póxniej będe miał nie małą blokade przed wszystkim co bede chciał zrobić na biku............. :(
DubinRB
Kontakt:

Post autor: DubinRB »

Lol a co z rowerem tylko;/ I kurwa komórki szkoda...
eeeeee.....rower...
da_weez
Kontakt:

Post autor: da_weez »

Rehehehehehehe... Ja mam juz zone i dwojke dzieci, moze nie w takim wieku jak Ty ADI, ale mam. Jesli uwazasz, zw Twoi rodzice to buce, bo wkurwiaja sie na syna, ktory ma 16 lat i wraca poobijany do domu rzygajac po wodzie z rozpierdolona komorka... Zobaczysz za 10 lat. Sam bedziesz BUCEM.
just gimme some weez
gimme some sunshine, one piece...
punkers
Kontakt:

Post autor: punkers »

nom adi przejebany ja ostatnio ze wracam do chaty i strszy był na szczęście i mówi tomek jakis podejżany jesteś chuhnij to ja chumam wino piłem ja mówie że nie co piłeś nic ta k dalej aż powiedziałem że jedno piwo z kolegą (a piłem dwa) a starszy całe ?? he he albo lepsza akcja po imprezie kolesie mnie o 11 do chaty niosą zajebany w 3 pizdy jestem podobno przed chatą rzygałem wchodze do chaty o starzy tomek idx sie kapać i poszłem od razu i się nie szczaili a miałem całkowwicie buty zarzygane musiałem je rano czyścić jak do kościoła poszli he he
DubinRB
Kontakt:

Post autor: DubinRB »

da_wezz...Mądre gadanie:))) Ja jestem w burzliwym wieku wiecie czego i jeszcze ani razu nic z nikim nie piłem i dobrze mi z tym... Mniejsza o to, że nikt prawie za to mnie już nie lubi ale jest ok...
eeeeee.....rower...
Paroowa
Kontakt:

Post autor: Paroowa »

Facet hujowa sprawa :/ , ale cie pociesze i opowiem swoją historie. Jak miałem 16 lat gdzieś tak z 1,5 roku temu pamiętam wtedy rok szkolny się zaczynał i to był mój pierwszy miesiąc w nowym liceum. Miałem wtedy spotaknia do bierzmowania przygotowujące mnie to tego wspaniałego sakramentu :P. No więc miałem iść chyba na 19:00 na to spotkanie. A tu o 16:00 dzwoni kumpel z gimnazjum, którego wtedy od 2 miesięcy nie widziałem. No to biore dwóch innych kumpli i się z nim spotkaliśmy (mieliśmy pogadać strzelić max 1 browca i pojechać do kościoła na to spotkanie). Plany się jednak troche zmieniły i każdy wyjebal chyba z 6 czy 7 browców mocnych, oczywiście było to wspaniałe piwo VIP z biedronki :P (odradzam) no i byłem wtedy mniej doświadczony jeszcze no i troche szybko to obaliliśmy bo chyba w jakieś pół godziny (wiadomo nie można się spóźnić do kościoła, a był na drugim końcu miasta) no i wsiedliśmy do autobusu wcześniej przy okazjii szliśmy przez chaszcze i kumpel razem ze mną wpadł w pokrzywy <LOL>. No ale nic wsiadamy do autobusu i tam dopadła mnie bomba. Kolega był jakby powiedzieć bardziej doświadczony to mnie trzymał. Dojechaliśmy na przystanek wysiedliśmy i wtedy puściłem pierwszego bełta. No, ale nie zraziło nas to i dalej szliśmy do kościoła. wreszcie dotarliśmy oczywiście sie spóźniliśmy i jak wchodziliśmy to sie wszyscy gapili i ksiądz mnie opierdolił z ambony. A ja sobie slalomem doszedłem do ławki i usiadłem a raczej się położyłem. Jakoś przeżyłem te pieprzenie księdza i wyszedłem a raczej mnie wynieśli z kościoła po zakończeniu. No i wyszliśmy przed zakrystie wszyscy sie na mnie gapią a ja prawie nieprzytomny no i wtedy znowu żygnąłem tym razem tuż przed kościołem an oczach wszystkich potencjalnych bierzmowanych :) no niezłą sensacje zrobiłem a potem mnie zaciągneli do takiego małego parku a kumpel poszedł do M'c donaldsa po herbate żebym miał czym żygać... tak tak już nie miałem czym. Zostawili mnie wszyscy i ten koleś sie zadeklarował, że mnie do chaty odprowadzi. Poszedł po herbate a ja miałem czekać koło Empiku. No ale ja się postanowiłem położyć. No więc leżałem i żygałem :) a to był Piątek wieczór (masa wiary na mieście). Wrócił z tą herbatą obudził mnie i znowu żygałem na koniec odprowadził mnie do chaty. Jakby nie było dosyć hujowo to jak przyszedłem wójek był w odwiedzinach u starszych z 3 dzieci w wieku od 3 do 7 lat. Ja taki najebany ledwo stałem i sie z nimi witałem. Przywitałem się poszedłem do pokoju i więcej nie pamiętam. Obudzilem się na następny dzień i wypiłem 1,5 litra soku, a potem miałem rozmowe ze starszymi... Było huuuuuuuuujowo ale po 3 miesiącach im przeszło :] Podsumowując wiem co czujesz i pamiętaj, że zawsze mogło być gorzej a tak nawiasem mówiąc jak masz 16 lat i wypiłeś 0,4 to nic dziwnego, że żygałeś. Pozdro będzie dobrze
Lucid
Kontakt:

Post autor: Lucid »

hehe parówa neizle z tym kosciąłem.. ja kiedys po pijaku wyjebałem księdzu szybe w fiacie pustakiem bo mnie wygonił z kosciała bo byłem pijany i miaęłm piwo otwarte w kieszeni zchowane...
Paroowa
Kontakt:

Post autor: Paroowa »

No to widze Lucid, że też ostro zagrywasz :P . Ja do dzisiaj nie moge uwieżyć, że mnie ksiądz nie wyjebał z tego bierzmowania :P Najgorsze w tym wszystkim było to, że na 7 miesięcy piwo mi przestało smakować :P
Karko
Kontakt:

Post autor: Karko »

Dubin nie załamuj się ja Cie lubie :D
a tak na serio to w mojej klasie wszyscy pija ,pala za wyjatkiem kilku osob ( w tym mnie) . Wielerazy mnie namawiali zebym poszedl z nimi sie najebać i wogóle i zawsze odmawiam i też mnie nie lubia za to w klasie ale ja mam tych pe da łów w du pie :d
GG: 1725215 Jelenia Góra
Lucid
Kontakt:

Post autor: Lucid »

fajnie jest sie nawalic i spalic, ale jak kto lubi...
punkers
Kontakt:

Post autor: punkers »

nom ale zajebać sie to tylko na jakis imprezkach z fajnymi laskami to wtedy jazda a tak to piwqo z kumplami można jedno
ODPOWIEDZ