wagary ?

piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

o kurwa ale z Was twardziele normalnie nie moge...Maxa jestem w stanie zrozumiem,bo w koncu jest studentem i w sumie tylko egzaminy musi zaliczyc,ale calej reszty za **** nie jestem w stanie zrozumiec.
co Wam to daje?wielkie nic...
sam czasem zwiewam,ale traktuje to raczej jako manewr taktyczny,a nie zrodlo rozrywki..
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
joljol44
Kontakt:

Post autor: joljol44 »

piotrex mnie sie nie chce siedziec w szkole, a pozatym wole porobic cos w lesie ;d
hardcore w genach ! Ma banda ma cała, hardocore nie chała, jazda stała !
piotrex
Kontakt:

joljol44zrozum tylko ze nie bedziesz robil przez cale zycie tego co Ci sie podoba..
joljol44
Kontakt:

piotrex, ale zrozum ze niktorym nie chce sie siedziec w szkole
padix
Kontakt:

Post autor: padix »

piotrex popieram w pełni, i to nie znaczy ze jestem jakims kujonkiem czy cos bo chyba sa nie wiesz kto to jest kujon ;/ chodze kiedy szykuje sie jakaś głupia odpowiedź albo sprawdzian na który sie nauczyc nie zdazylem i tez jest to manewr taktyczny, chociaż ja sobie zwolnienia moge pisac sam... a chodze gdziekolwiek, najczesciej połazić, najdłużej nie było mnie przez 2 dni przez wagary ;]

fest szpaaaaaaaaaannnnnn ;/////
gg# 3594350

[s] 2 x koła 24 !!

http://tiny.pl/ddt3
piotrex
Kontakt:

joljol44no to co?podaj mi jeden sensowny argument popierajacy wagary.
piszesz ze Ci sie nie chce i ze wolisz porobic cos w lesie.fajnie,ja tez sie wole umowic z panienka,pojezdzic na rowerze,poopierdalac sie.ale zrozum chlopie ze nie bedziesz przez cale zycie robil tego na co masz ochote,a potem moze byc za pozno na zmiany.
mowie to z autopsji-szczerze moge powiedziec ze przepierdolilem druga klase liceum.ja 3 tygodnie matura,a ja potrafie sie obudzic w nocy ze w zasadzie z historia to nie za fajnie stoje.
K@M!L
Kontakt:

Post autor: K@M!L »

nie idziesz raz, robia sie zaległości:D

potem drugi, trzeci... a potem to juz wlasciwie sie nie oplaca chodzic do szkoly ;)
LoL

http://tiny.pl/tsb2 <= JumP
http://tiny.pl/t6cd

http://tiny.pl/tsb8 <= BikE
ble
Kontakt:

Post autor: ble »

pff za nauke byscie sie wzieli lepiej....
jak jest lajtowy dzien w skzole to chetnie zostaje w domu.... nie lubie miec zaleglosci pozniej
Johnyk
Kontakt:

Post autor: Johnyk »

Ja tam wole symulować ból głowy itp. i nie iść do szkoły, a co do tych osób, co im sie nie chce chodzić na 8, to Wam powiem, że ja mam every day na 8:00, a że mi sie nie opyla busem jezdzic do szkoly, to mnie ojciec wozi, bo ma po drodze do roboty, za czym idze to ze wstaje o 6:00...

A co do wagarów, to raczej nie preferuje, bo nasza szkoła jest na takim zadupiu, że nie ma gdzie chodzić :/ Jedyne co to tam sie zdaza nie isc na ostatnią religie, czy jak są jakieś denne lekcje...

A sam nie popieram wagarowania, co to daje? Jak chcesz miec free, to sie rozchoruj i będziesz miał git ;]
[=Groove=]
Kontakt:

Post autor: [=Groove=] »

Policja ma prawo sprawdzać i odwozić do szkoły niepełnoletnich będących w innym miejscu niż szkoła w godzinach lekcyjnych. U nas w centrum np pod kinem są takie akcje. Na szczescie tylko nieletnich. Z reguły na browar lub autem pojeździć a gdy teraz łądna pogoda tylko rower w tym czasie.
Bieliq
Kontakt:

Post autor: Bieliq »

u mni ejakis czas temu zatrzymali kumpla jak szedł przez miasto i go odwiezli do szkoły i powiadomili rodziców... na szczęście nie sprawdzali co ma w plecaku..... a tam 8 browarów :P
Sprzedam Kask 661 Dirt Lid (orzech), mało używany - 65 zł
joljol44
Kontakt:

przejebane jak tak w srodku lekcji wchodzisz jeszcze taka cisza w sali a tutaj wchodzisz a z tylu policja .. masakara
piotrex
Kontakt:

joljol44kumpla raz przywiezli.bo im dal dal cynk ze jakis samochod wlasnie okradaja,chcieli go przesluchac to im powiedzial ze kiedy indziej bo sie do szkoly spozni.to mu powiedzieli ze go podwioza i jeszcze mu spoznienie usprawiedliwia.i tak sie stalo :).
BOB-i
Kontakt:

Post autor: BOB-i »

hahaha kuzwa;d jak tak czytam to wy gejowymi zostancie;d bedziecie napierdalac do lasu o 7 rano;D karmic sarenke Bambi sprawdzac czy nie ma smieci;d i po zapomoge na 14;D gratuluje;)

pozatym bez obrazy;D
......cisza.....spokoj... eeee tam jebac system..
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

A ja miałem w pierwszej klasie jedną z najwyższych frekwejcji, bo już wole siedziec w szkole i coś kapować nize dzień nie być i nie rozumieć póżniej nic (bo tak by napewno było...), dodatkowo rodzice by sie pruli, pojawiałyby się problemy, głupie gadki, a tak to mam spokuj, ostatnio sie zawinąłem bo tak i sie spóżniłem zeby nie być pytanym hohooooooo wielki wyczyn, ale udało sie i dzisiaj sie obroniłem ;P, nie chce mi sie zawijac bo nie chce mi sie póżniej nadrabiać, co i tak bym musiał zrobic ;]
http://dhcyc.pinkbike.com
enduromaster
Kontakt:

Post autor: enduromaster »

ja tam chodziłem normalnie, starałem się nie mieć zaległości i być na każdej lekcji .
przynajmniej nie ryłem do matury jak głupi tylko sobie powtórzyłem co nieco i miałem jedyne w życiu 5cio miesięczne wakacje ;)

a teraz to nawet nie myślę o wagarach, mam tak luźny plan że nie wiadomo za co się zabrać ale chyba i tak zrobię sobie powtórkę roku :P
power of diesel
http://pl.youtube.com/watch?v=0qIBHg8NSLY&feature=related
!^_BYKU_^!
Kontakt:

Post autor: !^_BYKU_^! »

joljol44 dzwonisz po nera i maka i dresy maja wpierdol?
My bike:
http://img338.imageshack.us/my.php?image=img9516fc9.jpg
konex
Kontakt:

Post autor: konex »

joljol44 Ever, a Tobie piwo sprzedają wogóle??

Ja Wam powiem że jeszcze 3-5 lat temu jarałem się wagarami...ale raz uciekniesz ze szkoły, i założe się że 99% osób to powtórzy.
Ja zacząłem tak powatarzać, że zanim się obejżałem a tu 1 liceum, 390 godzin nieusprawiedliwionych w 1 wszym semestrze tylko...

W końcu nie zdałem raz z niechodzenia, potem nieklasyfikowany znowu, potem zmiany szkół... i to się ciągnie za mną do dzisiaj... nieskończone liceum ;/

Kategoria wosjkowa załatwione "D", pochłonięty pracą...pół roku już totalnie bez szkoły. Nawet nie jako tako uczęszczania ale zapisania... Jeżdze z papierami ze szkoły w samochodzie drugi miesiąc powtarzając sobie codziennie "Jutro się zapisze"...

Rozleniwia to strasznie! Nie róbcie głupot, ja powoli to doceniam wstydząć się nieżadko za to że tak dałem dupy z lenistwa...
SeraaX
moderator
Kontakt:

Post autor: SeraaX »

:] konex bój sie Boga, już nawet Wałęsa skończył zawodówkę
żeby w tych czasach nie mieć chociaż średniego wykształcenia i matury to porażka.
Weź sie do roboty, bo Cię kiedyś dzieci nie będą szanować ;)
BTW: ja mam kategorie "A", a i tak nie pójdę do woja. I nic nie mam załatwiane;)
niedługo zapewne dostane zaocznie sierżanta, czy jakiegoś chorążego i zostanę przeniesiony do rezerwy
Wystarczy pokminić i wszystko się da zrobić
Póki co pracuje "u siebie" ale jak bym zmieniał robotę to wątpię aby chcieli mnie z inną niż A (i uregulowaną służbą wojskową) gdzieś chętnie przyjąć pomimo dobrych kwalifikacji

A co do szkoły:
Ja jedynie to się non stop spóźniałem na wszystkie możliwe godziny (co zresztą mi zastało :) ),
czasem się solidarnie spierdoliło ze wszystkiego całą klasą i poszło na browar :)Ale nie często, tak to robią tylko debile.
Wogóle szkoła średnia to mega relaks, jedynie co naprawdę się przyłożyłem to matura miesiąc przed końcem 5 klasy. Ale i tak ni ch... porównać tego do jakiejkolwiek z sesji:)
Dobrze teraz,ze jedynie laborki i ćwiczenia mam obowiązkowe. Normalnie to mam piątki wolne, a dzięki temu i środy, bo są tylko wykłady:)
ODPOWIEDZ