A co wogóle biega !!!! dresy !!!
A co wogóle biega !!!! dresy !!!
czegos tu nie kapuje jestem poczatkujacym i co raz cześciej czytam o dresach ktore robia akcje na nas czyli bikerów !! wiem ze dresy sa po***** no ale czmu jest tak duzo atakow ze strony ich na nas i wogole co sie dzieje!!
pozdro 4 all i z góry dzięki za sensowne odpowiedzi.......
pozdro 4 all i z góry dzięki za sensowne odpowiedzi.......
Wplyw gumki recepturki na zycie seksualne ciastka z kremem !
[quote="Lucid"]bo rowery sa drogie...[/quote]
są drogie ale taki palant nawet niewie za ile go opchnąć i sprzeda go za litra, może dwa góra...
a tak apropo dresów(czytaj ****)artykuł z gazety wprost, jak ktoś go nie czytał http://www.wprost.pl/ar/?O=60267
są drogie ale taki palant nawet niewie za ile go opchnąć i sprzeda go za litra, może dwa góra...
a tak apropo dresów(czytaj ****)artykuł z gazety wprost, jak ktoś go nie czytał http://www.wprost.pl/ar/?O=60267
walić podpisy
tak wogole to niektore dresy sa wporzo :D wylem ostatnio z 2 sprzedac skrojony telefon w komisie i dres nawet podbil cene z 290 do 330 zl :P potem jak wracalismy skoczylismy na browar no a potem na laweczke i tak poznalem z polowe dresow z miasta :P przynajmniej mojej okolicy :D i teraz jak jade na rowerze to same dresowe ziomki mnie mijaja i przynajmniej czuje sie bezpieczny ;] czasami dobrze jest miec znajomych wsrod plebsu ;] serio czasem warto isc z jakims dresem na browar,poznasz jego qmpli i bedziesz wiedzial w danej okolicy ci nic nie zrobia :)
O_o bawisz się w szpiega???:)))
od dzisiaj będziesz bond.James bond:)))
w śrud dresiaków:))
ale spoko to nawet ciekawe doświadczenie i niezły sposób na nich.
jeszcze by tak ich wykożystać do niecnych celuw:))))
skłucić ich między sobą i w tedy nastąpi autoDREStrukcja, armagedon istny.tylko paski z podruby adidasa bendą latały w powietrzu:))))
od dzisiaj będziesz bond.James bond:)))
w śrud dresiaków:))
ale spoko to nawet ciekawe doświadczenie i niezły sposób na nich.
jeszcze by tak ich wykożystać do niecnych celuw:))))
skłucić ich między sobą i w tedy nastąpi autoDREStrukcja, armagedon istny.tylko paski z podruby adidasa bendą latały w powietrzu:))))
walić podpisy
SŁownik dresiarza
HWDP - skrót odpowiadający wyrażeniu "**** w dupę policji"
białe suki - policja
wklepać, trzasnąć zwitki - pobić
RWD - ratuj własną dupę - wezwanie do ucieczki
nie schizuj - nie panikuj
MTW - mnie to wali
skręcać wiry - opowiadać banały
wyluzuj kolo - tylko spokojnie
lepić bałwany - zażywać amfetaminę
wciągnąć kreskę - zażywać kokainę
wjazd na kwadrat - włamanie do mieszkania
tejknąć, zmontować - ukraść
K3 - kino, kolacja, kopulacja - określenie randki
dymać dzidę - kochać się z dziewczyną
bić Niemca po kasku - onanizować się
blachara - dziewczyna, której podobają się chłopcy z markowymi samochodami
cykor - tchórz
pedał - w pierwszym znaczeniu: homoseksualista; w drugim: student
zamocno aż mi się szkoda ich zrobiło
HWDP - skrót odpowiadający wyrażeniu "**** w dupę policji"
białe suki - policja
wklepać, trzasnąć zwitki - pobić
RWD - ratuj własną dupę - wezwanie do ucieczki
nie schizuj - nie panikuj
MTW - mnie to wali
skręcać wiry - opowiadać banały
wyluzuj kolo - tylko spokojnie
lepić bałwany - zażywać amfetaminę
wciągnąć kreskę - zażywać kokainę
wjazd na kwadrat - włamanie do mieszkania
tejknąć, zmontować - ukraść
K3 - kino, kolacja, kopulacja - określenie randki
dymać dzidę - kochać się z dziewczyną
bić Niemca po kasku - onanizować się
blachara - dziewczyna, której podobają się chłopcy z markowymi samochodami
cykor - tchórz
pedał - w pierwszym znaczeniu: homoseksualista; w drugim: student
zamocno aż mi się szkoda ich zrobiło
spoko chłopaki!!!na klonujących się dresuw mamy zajebistą załoge braci wahowskich http://www.telmi.com.pl/matrix/multimed/matrix2_640.jpg
walić podpisy
-
- Kontakt:
buehehehhe wy smiejecie sie z glupoty dresow ... a ja sie smieje z was... i z waszej ortografi... polowa tu na dh-zonie nie umie pisac w ojczystym jezyku... ja wiem, ze rower jest dla was wazny, ale troche czasu na polski mozecie poswiecic...
zaraz padna usprawiedliwienia... a w pospiechu to pisalem itd. ...
*** mnie to obchodzi, ja napisalem z 300postow i prawie wszystkie pisze w pospiechu i nie musze sie potem cofac by sprawdzic czy jakis blad jest... a z polskiego zawsze mialem 3je... to jest zenujace....................................................... moze zrobicie cos z tym? czy do konca zycia beda was ludzie poprawiac??
zaraz padna usprawiedliwienia... a w pospiechu to pisalem itd. ...
*** mnie to obchodzi, ja napisalem z 300postow i prawie wszystkie pisze w pospiechu i nie musze sie potem cofac by sprawdzic czy jakis blad jest... a z polskiego zawsze mialem 3je... to jest zenujace....................................................... moze zrobicie cos z tym? czy do konca zycia beda was ludzie poprawiac??
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
-
- Kontakt:
ej O_o ty masz kolegow dreso, oni maja kolegow z poza miasta, ci jeszcze z kas indziej, czyli dresy z calej polski prawie ze sie znaja...
a jakbysmy MY bikerzy powywieszali na slupach swoich miast ze jest spotkanie DressClub powiedzmy ze w katyniu, to oni by sie wszyscy zjechali i...
mozna by cale miasto podpalic razem z dresami !!!
albo nie...
lepiej wysadzic ich...
z krateru po wybuchy mozna by zrobic w-c dla tesciowej...
bysmy upiekli 3 pieczenie na jednym ogniu- koniec dresow, glupie zadupie by zniknelo z powiezchni ziemi i tesciowa by dala spokuj na dlugie lata...
a jakbysmy MY bikerzy powywieszali na slupach swoich miast ze jest spotkanie DressClub powiedzmy ze w katyniu, to oni by sie wszyscy zjechali i...
mozna by cale miasto podpalic razem z dresami !!!
albo nie...
lepiej wysadzic ich...
z krateru po wybuchy mozna by zrobic w-c dla tesciowej...
bysmy upiekli 3 pieczenie na jednym ogniu- koniec dresow, glupie zadupie by zniknelo z powiezchni ziemi i tesciowa by dala spokuj na dlugie lata...
Je*** podpisy, biuro-kracje, dress i je*** chip-chop