LONGERKAka??;] tylko na allegro:D

Zygier
Kontakt:

LONGERKAka??;] tylko na allegro:D

Post autor: Zygier »

Efekt uboczny nieobecnosci na kursie z fizyki ;] pelen opis na :

http://allegro.pl/show_item.php?item=187304888

im szybciej sie zdecydujecie tym macie wieksza pewnosc ze bedzie swiezy xD
PAU:)
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=38940
nie moge z tego tematuxD
fridge
Kontakt:

Post autor: fridge »

zal mi takich ludzi ja do allegro podchodze zawsze poważnie w końcu kasą nie ma co sie bawić na nią sie ciezko pracuje.
dawidek1
Kontakt:

Post autor: dawidek1 »

fridge zgadzam się... ale jak widać ludzie uciekają się do róznych metod zdobywania kasy sprzedając co sie da (kiedys ktos na allegro sprzedawał własną kupę XD)...
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

'jeśli cena nie będzie mnie satysfakcjonowała LONGERa nie sprzedam!' ;D:D
http://dhcyc.pinkbike.com
Zygier
Kontakt:

Ludzie (dawidek i fridge) to jest wystawione dla funu!! jesli wzieliscie to na powaznie, ze ktos chce na tym kase zarobic, to wezcie puknijcie glowa w kalczukowe kowadlo... fridge masz racje generalnei do allegro nalezy podchodzic powaznie, ale po to sa takie dzialy z roznosciami jak "pozostale" zeby nei zasmiecac allegro. Nie widziales nigdy smiesznych aukcji?? typu "sprzedam zlotowke za piec zlotych"?? nie no ale jesli wzieliscie to wsio na powarznie to mozecie kupic nikt wam nei broni;]
nie moge z tego tematuxD
fridge
Kontakt:

Zygierowszem fun fanem ale jeżeli osoba sprzedająca nie wycofa aukcji jest to umowa wiążąca co z tego ze sobie licytowałeś dla jaj kupiłeś i musisz zapłacić takie jest prawo. (pow 250zl możesz iść do sadu ze użytkownik nie płaci) sprawę masz wygraną praktycznie. wiec przysłowiową aukcje sprzedam złotówkę za piec złotych i cena osiągnie 300zł
to ja rzadam zapłaty i jeżeli użytkownik nie płaci to ja idę do sadu i jestem 300zł do przodu. proste
NoFuckinName
Kontakt:

Post autor: NoFuckinName »

aż brak słów... niedługo będą sprzedawać denka od butelek...
Kacpro
Kontakt:

Post autor: Kacpro »

ale wy jestescie beznadziejni... czy serio myslicie, ze nie mam kasy i musze takie denne aukcje wystawiac? wlaczcie myslenie. (czemu ostatnio w kazdym poscie to pisac musze?) wiazaca umowa wiazaca umowa, a aukcje usune przed zakonczeniem, bo przeciez nikogo nie zmusze do kupowania KANAPKI. no opanujcie sie. jakos allegro potrafilo sie zdystansowac do "czajniczka" za 10 milionow, a wy nie potraficie sie zdystansowac do LONGERa? a fakt, ze aukcja sie tam znajduje ma swoja geneze w tym, ze po prostu taki pomysl wpadl nam jak siedzielismy w KFC i tyle... nie widze zadnego problemu. z reszta i tak przewiduje ze allegro niedlugo usunie te aukcje...;/ serio nie macie poczucia humoru...

pozdro
Kacpro.
Zygier
Kontakt:

frigde na takim prawie sie nie znam ale pewno cos w tym jest co mowisz, ale nikt nie kaze ludziom tego licytowac;] pamietam zreszta jak ktos sprzedawal czajnik na allegro, gdzie w czajniku odbijal sie nagi kolo robiacy fote, a cena doszla do kilku melonow;] zreszta, sa aukcje ktorych raczej nikt nie potraktuje za powaznie, mysle ze ludzie ktorzy licytowali glownie tak mysleli, a sa aukcje ktore sa prawdziwymi ofertami;]
Pozdrower
nie moge z tego tematuxD
juraski
Kontakt:

Post autor: juraski »

widzialem na allegro kiedyś puszke po piwie bartek którym uraczył się maciuś z klanu.
W powodach odwołania było między innymi" maciuś ją odebrał bo jak wiadomo ma dużo w łapie i potrafi przylać-co sie stao?"
Qcor
Kontakt:

Post autor: Qcor »

tylko ze czajniczek byl smieszny a to jest glupie
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

No jest to śmieszne. W niemczech na e-bayu sprzedała się kiedyś skórka z banan za kilkanaście albo kilkadziesiąt tysięcy euro. Niektórzy są aż za bogaci i nie wiedzą co z pieniędzmi robić, a Kacpro zrobił to dla zabawy i nie wiem jakim prawem źle o nim piszecie. W.g. Polskiego prawa takie rzeczy można sprzedawać, więc nie wiem w czym problem :)
KubcioWuWua
Kontakt:

Post autor: KubcioWuWua »

Ja pie%%%% ale Wy ludzie jestescie dretwi. Od razu prawo, umowy wiazace ch.uj.e muje dzikie weze...troche luzu,nawet jezeli to glupie to mozna sie usmiechnac i zapomniec...i ktos tu wspomnial ze kasa nie nalezy sie bawic itd...spoko,rozumiem, ale panowie 5 zeta!!! prosze Was! tymbardziej,ze na pewno kolega usunie ta aukcje a nawet jezeli nie to trzeba mu gratulowac zarobionych pieniedzy,a nie sie spinac jak debile z lpr...tyle:)
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=59473
Dareko
Kontakt:

Post autor: Dareko »

mnie to rozbawiło nie ma co z tego problemu robić :D allegro nie może tego usunąć przeciez wiez spoko luz nice joke:D
ahap4wQ
Kontakt:

Post autor: ahap4wQ »

ehh żenada ... co za głąb omg ... myslałem ze z tarnowa ale to jednak nie ever ....allegro to nie miejsce na durnoty , aukcje są po to żeby załatwiać transakcje które są ważne.... żal
:}
fridge
Kontakt:

spoko a jezlei ktoś kto to wystawił nie wycofa oferty

dowcip dowcipem ale ja np nieżycze sobie nawet jezelei sprzedaje "pusty worek jednorazowy " zeby ludzie licytowali dla jaj...

zresztą allegro jest od lat 18 (martwy przepis) i podchodzmu do tego powaznie.

P.S. mnie tez to rozbawilo niepowiem ze nie ale dla mnei głupota jest to licytowac
groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

to smieszne ma byc ? ciekawe czy allegro wie ze nie masz 18 lat... po poziomie aukcji raczej wątpie zebys byl pelnoletni
dawidek1
Kontakt:

Post autor: dawidek1 »

no i co z tego że dla "funu"? ni ***** nie widze nic śmiesznego w sprzedawaniu czegoś takiego (choć akcja z gównem była rzeczywiscie dobra :D) A to wszystko wynika z lenistwa, nudy i nadmiaru wolnego czasu-na rower jedź zamiast odpierdalać taką manianę. Bynajmniej nie uważam sie za sztywniaka czy drętwiaka-wręcz odwrotnie. Tylko że są różne rodzaje humoru- śmieszny i żałosny (dziecinny, zenujący itd)...

no.
Kacpro
Kontakt:

Post autor: Kacpro »

groochaswyobraz sobie ze 18 lat stuknelo mi jakis czas temu...

pozatym przepraszam, prosze mnie nie wyzywac od debili i innych takich. to, ze was to nie bawi, to nie moj problem - przepraszam. bawia was czekoladowe chuje na allegro? tak? to ciesze sie, ale mnie np nie bawia. kazdy ma swoje poczucie humoru. i skoro wy jestescie takimi szmranymi "cfaniakami" ktorzy ze wszystkiego chca wyciagnac kase, to nie oceniajcie wszystkich dookola swoja miara (teksty ze nie wycofam aukcji czy co...)!

pozatym w aukcji zalicytowala tylko jedna osoba ktorej nie znam - wiec myslicie, ze chce kogos koniecznie w ***** zrobic? z reszta na co komu nadgryziona kanapka?

zal mi was, zal...

ja tam jestem zadowolony ze co niektorzy z moich znajomych sie z tego usmiali - ciesze sie ze moglem kogos rozbawic. a przykro mi, ze niektorzy mysla ze tylko ich punkt siedzenia i sposob patrzenia jest sluszny. to tyle odemnie.

i domagam sie odrobiny szacunku ahap4wQ, bo to ze jestesmy teraz w niecie, nie znaczy ze kazdego mozna zmieszac z blotem w dodatku nie majac ku temu podstaw.

pozdro
Kacpro.
ODPOWIEDZ