Rama Gt Chucker 2.0
-
- Kontakt:
Rama Gt Chucker 2.0
WItajcie spotkalem sie z wieloma opiniami na temat tej ramy ze to jest rama do 4 crossa do dortu do streetu . Do jakiego stylu jazdy jest wlasciwie ta rama??
No to jak sie spotkałes juz z takimi opiniami to sam sobie odpowiedz... mam tą ramke i akurat jeżdze w streecie i dircie i powiem Ci ze jeździ mi sie bradzo dobrze. jest krótka i zwrotna łatwo sie kręci 180 i 360. pomimo ze popekała mi przy główce niedawno to polecam Ci ją bardzo(teraz ją pospawałem i śmiga dalej)
-
- Kontakt:
Ja juz mam ta rame wlsaciwie kupilem caly rower [Musialem rozlozyc na raty] zamysl byl street dirt:) dziekichmielu91 pisze:No to jak sie spotkałes juz z takimi opiniami to sam sobie odpowiedz... mam tą ramke i akurat jeżdze w streecie i dircie i powiem Ci ze jeździ mi sie bradzo dobrze. jest krótka i zwrotna łatwo sie kręci 180 i 360. pomimo ze popekała mi przy główce niedawno to polecam Ci ją bardzo(teraz ją pospawałem i śmiga dalej)