100 na 100pkt!!przeyebani goście!!!triki,styl i dropy lepsze niż w nie jednym filmie z USA/Kanady a co najlepsze-zero komerchy:D Jestem w szoku co oni potrafią:o
nie no...jak by ktoś mi powiedział że x'a można używać do fr to bym chyba wyśmiał....a tak poza tym ciekawe jak smakuje zupka z coli i snicersa....hehehe
filmy rozjebujące :O masakra, super super super! jesli ktos bedzie probował robić tą zupę to niech opisze wrażenia :D na filmie widać ze im smakowała, jednak ja sie na to narazie nie porywam :P
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
Jak by nie było i tak wole amerykanów bo ruskie to dzicz chamy prostaki i pijaca wóde chołota - tak było i jest moze i dobrze skacza ale i tak nie lubie sukinkotów czerwona dzicz :/
Durf moj znajomy taka zupe robil ... najlepsze jest to ze on w zyciu nie widzial achtuga. On użył oryginalnej coli :P dodał jeszcze jogurt i tam pare innych rzeczy. Podobno od takiej zupy nie zle wali :P
Obejrzalem cz.1 i mam troszke odmienne zdanie od ogolu. Dropy, dropy, dropy, troche trialu, i dalej dropy. Osobiscie jestem milosnikiem serii Earthed wiec o tym filmiku moge tylko powiedziec: Nuuuudaaaaa. Mnostwo malolatow bez szacunku dla wlasnego zdrowia, przesciagajacych sie w tym kto skoczy wiekszego dropa. Znacznie ciekawsze jest podgladanie techniki jazdy np. Vincenta pop...jacego po lesie.
Pozdrawiam.
BullitRozumiem Cie ale moim zdaniem każdy powinien robić to co mu sprawia przyjemnosc.. To są typy od hardkoru.. Osobiście przeraza mnie to na czym oni jeżdżą i co skaczą ale czerpią z tego maxymalny fun i zajawe, a o to chodzi !! Co do zdrowia to myślę, ze sobie bardzo dobrze zdają sprawe czym to może grozić...
nie no rosja jest zajebista ;D achtung mnie normalnie rozwalil swietnie jezdza :D:D dobre ;D wszystkie ruskie filmy są swietne ... fajne tez są russian climbing