Jak chcesz cos mocnego do 300 to pospawaj sobie sam bo wszystkie sztywniaki do tej kwoty są ******* a treka i da bomba i tak nigdzie nie dostaniesz. Jest jeszcze nowy trailblade za 430 ale nic o nim nie wiem i Romed ale chyba równie ******* jak Dartmoor.
On pffff bo on jest do technicznej jazdy ja jakos jezdze i nic a jak bedziesz katowal to i treka zajedziesz a zreszta jakbys chcesz cos zobaczyc to zobacz wymiary treka szczegolowe i dartmoora i zobacz roznice
znalazł ,sie spec od technicznej jazdy. Kolega zadał pytanie jaki widelec sztywny do 300 a więc odpowiedziałem jak ci się nie podoba to sie wyloguj i nie czaje z jakiej bajki wyskoczyłeś z tymi wymiarami bo w tym wypadku nie grają one roli gdyz dartmoor jest zrobiny poprostu ze ściemnionej stali a nie Crmo 4130 jak trek.
a jak sie ma wytrzymałosc przedniego kola do sztywnego widelca?? szybciej idzie zajechac koło niz przy amorku nie?ma ktos moze draga ze sztywnym widelcem? chcialbym zobaczyc jak to wygląda;) pozdro
to oczywiste ze kolo bardziej dostale w tylek, nic sie nie ugina, nietylko kolo cierpi, cierpisz ty, twoje rece i nadgarstki, na starosc bedziesz wylewal pol herbaty nim sie napijesz, ogolnie spoko opcja;D
ja mam nadzieje ze to Ci od amorow beda pol herbaty wylewac, bo cale zycie tlumil im amor, a podnoszac herbate maja sztywno...a to ja wycwiczywszys sie na sztywnym bede twardy.
sztywny?
"Erenes" prototype :) nie do zakatowania. Tam gdzie trek odjeźdza w godzine, moj jest prosty od pol roku.