Rama FR za około 1000zł
Rama FR za około 1000zł
Nie znam sie na ramach do fr i chciałbym jakas zakupic mam na to około 1000zł
i nie weim co wybrac zarzuccie mi jakies nazwy ram bo nie wiem co wybrac
Z góry THX
i nie weim co wybrac zarzuccie mi jakies nazwy ram bo nie wiem co wybrac
Z góry THX
b\to co namisal emhyr lub ode mnie banshee morphine sorki ze tak ;p wiem ze nie gielda http://allegro.pl/item187464631_banshee ... ealny.html
gg-4986907
-
- Kontakt:
Według mnie fajnym połączeniem będzie Sign FR2 za 500 zł nówka, i damper Manitou Swinger coli 4 Way za ok.600 zł na allegro. Ja teraz kupuje taki zestwa, teraz mam w Signie Foxa Vanilla R , ale mam zamiar kupić Swingera 4 z długoscią montażową 216 mm
GG:13430637
http://weeze.pl/ [S] mostek Straitline 2010 28mm
http://weeze.pl/ [S] mostek Straitline 2010 28mm
emhyr no ale fulla z mielca to będzia miał za jakiegoś tysiaka bez dampera.
Czyli do tysiąca to tylko sign. kupisz za 500-600zł nówkę i za kilka stówek lepszy damper.
Choć szczerze sam kupiłem ramkę fr2 i za kilka dni sprężynę 600 do dampera.
Myślałem, że go rozwalę i trzeba będzie kupić nowy zaraz, ale od początku roku (odpukać :) hehe) całkiem sprawnie pracuje (może dlatego że nie używam wcale regulacji kompresji do skakania, stawiłem sobie tylko powrót i tak jeżdżę już od początku roku)
Nie jest to jakaś rewelacja, ale tłumi, a na miękkiej sprężynie można jakoś ustawić odbicie.
No a na nową ramkę z damperem jest gwarancja (2 lata) więc jak coś sie z kindshockeimm zwali na pewno poleci na reklamacje
Co do ramki: udało mi się już rozjebać na niej amortyzator robiony na zamówienie (2 półka, grube stalowe lagi jak z małego motocykla)
pogiąłem te lagi :] - dziobak ze schodów(jacyś kolesie w nocy zrobili sobie ściankę wspinaczkową i zostawili rower na samym dole schodów, a ja wyładowałem na nim przednim kołem )
Więc co do wytrzymałości główki ramy nie mam zastrzeżeń (a lag nie mogę naprostować, takie to cholerstwo)
Czyli do tysiąca to tylko sign. kupisz za 500-600zł nówkę i za kilka stówek lepszy damper.
Choć szczerze sam kupiłem ramkę fr2 i za kilka dni sprężynę 600 do dampera.
Myślałem, że go rozwalę i trzeba będzie kupić nowy zaraz, ale od początku roku (odpukać :) hehe) całkiem sprawnie pracuje (może dlatego że nie używam wcale regulacji kompresji do skakania, stawiłem sobie tylko powrót i tak jeżdżę już od początku roku)
Nie jest to jakaś rewelacja, ale tłumi, a na miękkiej sprężynie można jakoś ustawić odbicie.
No a na nową ramkę z damperem jest gwarancja (2 lata) więc jak coś sie z kindshockeimm zwali na pewno poleci na reklamacje
Co do ramki: udało mi się już rozjebać na niej amortyzator robiony na zamówienie (2 półka, grube stalowe lagi jak z małego motocykla)
pogiąłem te lagi :] - dziobak ze schodów(jacyś kolesie w nocy zrobili sobie ściankę wspinaczkową i zostawili rower na samym dole schodów, a ja wyładowałem na nim przednim kołem )
Więc co do wytrzymałości główki ramy nie mam zastrzeżeń (a lag nie mogę naprostować, takie to cholerstwo)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: