Witam!
Potrzebuję jak najszybszej odpowiedzi, może coś wrocaju ankiety (krótkie odpowiedzi, np. 100, bo nie pływa). Mam RS tora solo air z regulacją all travel (wewnętrzna). teraz jest na 130 ale jakoś za bardzo pływa i wydaje mi się że 130 jak na 4x to za dużo. Mam do wyboru 130-100-80. W sumie to ustawiłbym na 80 ale boje się o nadgarstki. Rama to Lf dragstar.
SZYBKIEJ POMOCY BO JESZCZE DZISIAJ BYM ZAWIóZł AMORA DO KUMPLA!!!!!
Louis :D ale pytanie. To coś w rodzaju jakbyś do roweru street włożył np 66vf 150mm. Za duży kont. Jeśli ja ze 130 zmniejszam na 100, albo myśle nawet na 80 to znaczy ze 150 to jest ogromna przesada. Jeśli masz optymalnie 100 skoku rower jest zwinniejszy, lepiej go czujesz i nie buja się przy kręceniu. To tyle ode mnie...
kanarek_4xTo że Ty zmniejszasz nie musi być autorytetem dlaLouis. Pisze się kąt. Myślę że wszystko zależy od techniki i upodobań ridera a także w jakimś stopniu toru i jego charakterystyki na jakim ma zamiar jeździć. Myślę że 100-120 to optimum.
[=Groove=]no to fajnie że masz do mnie pretensje :| o to, że pisze jak uważam a nie, że jestem autorytetem. Do 4x 150skoku? puknijcie się w głowe :|...