siema moj kumpel zakupil wlasnie ramke krossa fr2 i potrzebuje dampera i ma 500zł:) zastanawialem sie nad metelem rpa i vanilla rc. aha a ile do krossa wejdzie 216mm chyba powinno wejsc :)tylko czy geo sie nie zrypie?? poradzcie cos:) pozdro
Popek333 ja bylbym za metelem, ale nie o tej dlugosci bo wedlug mnie to bez sensu. po co wogole takiej dlugosci damper ladowac? no i geo sie troche zrypie
zalezy jaki ma amortyzator bo jesli duro/pike to odpada taka dlugosc... ja signa z metelem 200m i z przodu boxxa i geo jest idealne wiec gosc musialby miec 888 albo stare 66 przy takim damperze bo tyl sie o prawie 5cm podniesie a tak przy okazji z tego co wiem metel rpa kosztuje ~900pln
lepiej kupic metela rp;] no bo faktycznie rpa troche drogi:P zavitase ale ja i tak bym nie wsadzal za dlugiego dampera;/ wedlug mnie to glupota, ale jak kto chce.
aha no narazie bedzie jezdzil z DURO TRIPPLE<lol> ale za ok. miesiac bedzie boxxer. aha no ale moze uzywke nie wiem czyli do boxxera dl brac okolo 200?
nie wkladalbym wiecej niz 200 do setu z duraczem, a jak z innym amorem to mozna cos eksperymentowac, ale nie wiem czy jest sens bo jak bedzie za duzo skoku to bedzie siodlo przeszkadzac
Ja mam teraz Manitou Swingera 6-way coil i działa bosko... poprostu marzenie, tylko trochę ponad twoją kase... ale dobrym wyborem będze napewno Fox Vanilla RC. aha , do Signa FR2 wchodzi max. 200 mm