DIRTY

DeJvId
Kontakt:

DIRTY

Post autor: DeJvId »

Mam problem z dirtem i chce sie dowiedziec jak robice wybicie do niego dokladniej z czego np: jak je solidnie utwardzic cos na niego wylac( beton:) albo czym je wykladacie bo ciogle mi sie obsypoje i juz mnie to wku...a
O_o
Kontakt:

Post autor: O_o »

my robimy najpierw konstrukcje w kotow czy jak tam sie to zwie wyciete kawalki ziemi.stawiamy te kloce potem obsypujemy je ziemia potem obkladamy to klocami potem znowu ziemia i zaczynamy formowac hope.nie wiem czy wszedzie jest takie cos ale u nas mamy taka qpo podobna ziemie :P takie zolto biale nawalamy tego na hope polewany przez tydzien potem to tydzien stoi i powiem ci ze jak to stwardnieje to nie ma **** we wsi zeby to ktos rozwalil ;)
DeJvId
Kontakt:

Post autor: DeJvId »

Niestety ja nie mam dostepu do gliny i musze sobie jakos inaczej radzic.
Kladlem plyty plisnowe na wybicie ale to nie pomagalo na dlugo i tak sie obsypywalo ale przynajmniej dalo sie skakac.
O_o
Kontakt:

na stadionach na bierzni jest taka guma u nas ma z 30 m i to tez jest zajebiste jak sie polozy nic sie nie obsypuje tylko musi dobrze przylegac.
szyszkin
Kontakt:

Post autor: szyszkin »

mi braciak kopie dol :) ja to wioze na taczce odobk chopy robie takie srednio mokre bloto - trzeba dobrze wymieszac :) i tym obwalam hope :) codziennie po trochu. potem wysycha i nast. warstwa. ja mam strasznie h.. ziemie i piach ale chpy wychodza konkretne :) wybicuie zapieram deskami od praodu - zbitymi od siebei rzecz jasna. pozdr.
BEZOWIAK www.bezowiak.neostrada.pl -nasz klub
ZAPRASZAM! beżowe jasne pełne ;) BJP i FR:]
psychol-x
Kontakt:

Post autor: psychol-x »

eh
walic podpisy ;]
O_o
Kontakt:

he ?
ODPOWIEDZ