Leader fox dragstar vs cocaine.
Leader fox dragstar vs cocaine.
Czesc!
Przeglądam sobie te 2 ramy i niewidze róznic :/
Czy moglby mi ktos (łopatologicznie) powiedziec czym sie roznia,ktora lepsza ?
Interesuje sie jazda i skokami w lesie czyli cos jak DH (lekkie narazie).
Pozdrawiam
P.s
jesli byl juz taki temat prosze o link.
Przeglądam sobie te 2 ramy i niewidze róznic :/
Czy moglby mi ktos (łopatologicznie) powiedziec czym sie roznia,ktora lepsza ?
Interesuje sie jazda i skokami w lesie czyli cos jak DH (lekkie narazie).
Pozdrawiam
P.s
jesli byl juz taki temat prosze o link.
...
Grrrrr... xTasior Naucz sie wreszcie czlowieku, ze jazda ze skokami w lesie i to co ty robisz z filmików, które widzialem to nie jest DH, tylko Dirt... DH to jest po chłopsku mówiąc zjazd z góry z wielkim impetem i największą prędkością.... Jak już tak bardzo chcesz, to może być FR, a nie DH...
A co do różnić to rura w dragu jest inaczej ukształtowana, mocniejsza, do tego wejdzie Ci tam większa opona no i jest ogólnie lepszy drag... A teraz puki na allegro jest promocja i są te same ceny, to lepiej draga, a normalnie drag jest tylko 50 zł droższy od cocaińca i też warto draga.... Pamiętaj, że przy wymianie ramy musisz kupić szereg innych rzeczy: sztyca, zacisk, hak przerzutki i chyba stery...
A co do różnić to rura w dragu jest inaczej ukształtowana, mocniejsza, do tego wejdzie Ci tam większa opona no i jest ogólnie lepszy drag... A teraz puki na allegro jest promocja i są te same ceny, to lepiej draga, a normalnie drag jest tylko 50 zł droższy od cocaińca i też warto draga.... Pamiętaj, że przy wymianie ramy musisz kupić szereg innych rzeczy: sztyca, zacisk, hak przerzutki i chyba stery...
wszystko jeden szit, choć dragstar mocniejszy ale mi sie wcale nie podobają... stal, stal i jeszcze raz stal ;] czyt. destroyer [;
do Johnyk (czy jakos tak...) - sztyca, zacisk, hak? po co? duża szansa że sztyca będzie pasować, a jak sztyca to zacisk też.. a hak przecież jest w zestawie z ramą, nieprawdaż? ;] stery tez niekoniecznie, o ile wcześniej miał zintegrowane...
ale ja i tak brałbym stalll ;]
do Johnyk (czy jakos tak...) - sztyca, zacisk, hak? po co? duża szansa że sztyca będzie pasować, a jak sztyca to zacisk też.. a hak przecież jest w zestawie z ramą, nieprawdaż? ;] stery tez niekoniecznie, o ile wcześniej miał zintegrowane...
ale ja i tak brałbym stalll ;]
gg# 3594350
[s] 2 x koła 24 !!
http://tiny.pl/ddt3
[s] 2 x koła 24 !!
http://tiny.pl/ddt3
xTasior Albo chcesz wytrzymałe, albo lekkie.. Jak chcesz rower do DH to sie licz, że musisz mieć rame fulla i on będzie ważył 25kg... Jak szukasz niskiej wagi, to tylko alumunum i tylko drag z tańszych i w miare solidnych.. Oczywiście w porównaniu z DC to jest shit, ale na taką jazdę jak ty jest OK.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: