Która z tych dwupółek najlepsza???
Która z tych dwupółek najlepsza???
Siema!
Pisze właściwie w imieniu kumpla,gdyż chce on sobie poskładac juz takiego troche konkretniejszego bika do Downhillu na ramce big hit,i zastanawia sie nad amorem,ma kilka opcji i nie wie ktory z nich najlepszy oto te amorki:
1.Manitou stance kingpin thrue hex
2.Marzocci junior T
3.Rock Shox Boxxer Ride 2005
Którego byście mu doradzili do Downhillu?Który z nich jest najlepszy wg was?
z góry dzięki
pozdro
Pisze właściwie w imieniu kumpla,gdyż chce on sobie poskładac juz takiego troche konkretniejszego bika do Downhillu na ramce big hit,i zastanawia sie nad amorem,ma kilka opcji i nie wie ktory z nich najlepszy oto te amorki:
1.Manitou stance kingpin thrue hex
2.Marzocci junior T
3.Rock Shox Boxxer Ride 2005
Którego byście mu doradzili do Downhillu?Który z nich jest najlepszy wg was?
z góry dzięki
pozdro
boxxer race 2004 jak bedize ładny stan.
kingpina sobie odpuśc bo jak na Dh on nie pracuje, juniora sobie odpuśc bo to nie amor do dh tylko Fr czyli takiego łupania z dropów, ale chodzi beznadziejnie
zanim ktoś sie odezwie, mój chodził beznadziejnie, , w porównaniu do boxxera i dorado które miałem później.
tak wogóle bierz dorado jeśli starczy Ci kasy, do Dh nie ma nic lepszego :) najlepiej czerwone bo te nowsze roczniki lubią sie sypnać z tego co słysze.
kingpina sobie odpuśc bo jak na Dh on nie pracuje, juniora sobie odpuśc bo to nie amor do dh tylko Fr czyli takiego łupania z dropów, ale chodzi beznadziejnie
zanim ktoś sie odezwie, mój chodził beznadziejnie, , w porównaniu do boxxera i dorado które miałem później.
tak wogóle bierz dorado jeśli starczy Ci kasy, do Dh nie ma nic lepszego :) najlepiej czerwone bo te nowsze roczniki lubią sie sypnać z tego co słysze.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
że co;/ bo ma regulacje skoku? nie mam pytań, z powodzeniem daje rade jesli nie masz kasy na nic lepszego a to mozesz miec nowegoThoRx pisze:z tych trzech do downhillu to boxxer ride ktory wg producenta ma przeznaczenie enduro, moze do dh troche sie nadaje ale ja mowi muras lepiej łyknac przynajmniej race'a.
[S][S] http://tiny.pl/7s3h