Kim jest ever?
Kim jest ever?
Wielu z was w kilku toppach nazywa jakiegos uczestnika EVER...WTF....wytłumaczcie mi to... po prostu chce wiedzieć na przyszłość^^
Znów ten smak piachu... ech Wiosna!!
-
- Kontakt:
XBizkit statystyki mówią same za siebie http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic. ... light=ever
-
- Kontakt:
Ever: czyli ja, moje gg:5058666, wiek 17 lat mieskam w tarnowie, jezdze na JB + Sr Suntour 120mm skoku, lubie DH i lajtowe FR. Nie lubie Chopek :P wole droperke. Miasto w miare fajne, malo trasek, malo dirtow, miejscowki na street'a nie najgorsze. Ekipa do jazdy ? Jezdze z 2 ziomkami, lub sam. To mi wystarcza. W przeciwiesntwie do innych nie jezdze na zjezdzie z 20 kolesami, lecz sam. Bardzo fajny klimat. Jak to Paul napisal. '' jezdzisz sam - czujesz klimat '' ogolnie zapraszam wwszytkich do jazdy ze mną, tych z dhz , lub po za dhz. Napisalem kiedys ze chcialem byc slawny, moze i mi sie to udalo, ale trochu niezafajna mam opinie na dhz, ba, frmocny itp. Pozdrawiam wszytkich.
www.tarfreeride.yoyo.pl - tam znajdziecie wiecej o mnie.
www.tarfreeride.yoyo.pl - tam znajdziecie wiecej o mnie.
-
- Kontakt: