Myslenice GROOBER cup by MudBrothers
Łee.. No narzekacie na tempo jazdy... Zawsze na filmiku to słabiej wygląda - skacze 2 m wygląda jak 20 cm. Na fotkach jest lepiej, ale trzeba cos oglądać... Szkoda że transfer troche wolny, choć i tak dobry, bo jest srednio 120 KB/s a jak zaczynałem ściągać plik to bylo 950 KB/s... No szokda, ale mam 30% i zaraz wypowiem sie na jego temat ;)
Edit: Zobaczyłem, no i z tego co widze to warunki faktycznie były masakryczne, a coś wiem o jeździe po takiem "gównie"... Wszyscy sie starali, ale nijak to wyglądało... Ale filmik całkiem fajnie złożony...
Edit: Zobaczyłem, no i z tego co widze to warunki faktycznie były masakryczne, a coś wiem o jeździe po takiem "gównie"... Wszyscy sie starali, ale nijak to wyglądało... Ale filmik całkiem fajnie złożony...
wiciu f&v, nie staraj sie zrobić arcydzieła żeby było krótkie, zwięzłe itd, bo to powinien być normalny filmik z zawodów pokazujący jak najwięcej riderów i akcji z nimi opatrzony w fajną muze ;p Znaczy ja lubie oglądac długie, ale jak tam każdy chce ;p Dla mnie mozę ważyć nawet kilkaset mega ;p gogogo
http://dhcyc.pinkbike.com
to ja sie tez dorzuce;) ale dopiero za jakies 2 tygodnie(teraz matura://) bo w niedziele dostane filmy z konca trassy z 2 brakujacych kamer razem ;P jest ttego z 1.5h ;) + caly trip skladu:D a bylo kilka odpalow;P oj bylo:D
a groochasku, rob prosze ja cie 30 klatek:/ bo przy moim kompie sie jebieee, docina np w mediaplayer classicu. a jak na prace:D w kilka godzin to i tak ci wylazl super materialik:) brawwo,
aa wlasnie pytanko;P moze tu chydy zaglada, to tys wypierdolil w drzewo o 9 rano?:D i cie chcielismy zbierac? na samej gorze trasy. ;)
a groochasku, rob prosze ja cie 30 klatek:/ bo przy moim kompie sie jebieee, docina np w mediaplayer classicu. a jak na prace:D w kilka godzin to i tak ci wylazl super materialik:) brawwo,
aa wlasnie pytanko;P moze tu chydy zaglada, to tys wypierdolil w drzewo o 9 rano?:D i cie chcielismy zbierac? na samej gorze trasy. ;)
relacja konkretna ;D, fajnie zmontowane jak na szybko, zaje.bista atmosfera zawodow ktorej mi brakuje, widze ze nizle bloto bylo ale to juz chyba tradycyjnie, kurde ogolnie to przejazdy byly chyba splywem blotnym, choc widze ze kila osob lecialo tam konkretnie bez wzgledu na warunki, niesamowite,zaiste,
Pozdro dla Gruchy filmowca
Dobry motyw z dopingiem, naaaakkkkkuuuuurrrrrrrwwwwwiiiiiaaaajjjjjjjjj
Pozdro dla Gruchy filmowca
Dobry motyw z dopingiem, naaaakkkkkuuuuurrrrrrrwwwwwiiiiiaaaajjjjjjjjj
team www.CYKLOTUR.com
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: