super swietne black boxy...

bad

super swietne black boxy...

Post autor: bad »

tak tak, mam je caly miesiac... w sumie juz mam 1, bo 2 sie zjebal i hamuje gorzej niz canti. rozebralem go lozylem i nadal... wszystko milion razy sprawdzalem... mam nadzieje ze jak mi go ktos nie zrbi na festiwalu to mi uznaja gwarancje, jak sadzicie ? a zepsulo sie w nim to ze drugi klocek nie chodzi.. i ta dziwgnia sie jebie... z kolei drugi hamuje mega zajebiscie... albo loterio.. albo moj pech... to forma ostrzezenia...
endrju71
Kontakt:

Post autor: endrju71 »

Kurwa a mialem brac BlackBoxy. Dobrze ze mi koles odradzil. powiedzial ze lepsze juz sa Deore a tak w sumie to kupuje Hayesy HMX-1 HD bo sa najlepsze :P
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=421713
gg: 934712
bad

pod wzgledem hamowania black boxy bija na leb wszystkie mechaniki oprocz avida. ja chyba trafilem na wadliwy egzeplarz, bo przedni hamuje tak ze az cche sie klamke naciskac.
endrju71
Kontakt:

Post autor: endrju71 »

Ale podobno trudno sie je reguluje i moga ocierac. Tylko tak mowie bo tak uslyszalem....
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=421713
gg: 934712
Marcoszzy
Kontakt:

Post autor: Marcoszzy »

nom z regulacją jest du*a. Ale ja byłem w górach z BB z tyłu i narazie wporzo, tylko klocki do wymiany. Acha własnie i jeszcze jedna rzecz : jak klocki sie zetrą to obódowa obciera o tarcze...a tak głupio na trasie stawac i to robic...wiec chyba wole hayesy.
bad

ja wole avidy, innego mechanika juz nie kupie. jesli cos zaprasz na testy black boxa w szkalrskiej bo wlasnie tam jade. jak ktos bedzie mniewidzial, zdjecie w podpisie, to krzyczec.
szyszkin
Kontakt:

Post autor: szyszkin »

ja mam black boxa z przodu. kupilem lekko uzywany na allegro :) naprawde lekko bo stan jest super tylko byl jezdzony na tyle i musialem adapter na przod dokupic. a co mnie wku...rza to lekko krzywa tarcza. nie iwem czy sprzedajacy cos podmienil czy to naprawde takie gowno :/ ooo jak ktos moze nich zamiesci fotke tarczy od boxa - ja mam 180. i przy okazji pytanie :) lepiej kupic n aprzod hydraulika (np. hayesa hfx 9) i n atyl tego black boxa czy dwa mechaniki hayesy ?? niestety musza byc uzywane bo mam na to napewno 400zł - wrazie czego da rade do 600 ale wole sie w 400 zmiescic :) i poradzcie jakiego hydraulika i czy moze jakies inne mechaniki ?? w tej cenie. pozdr
BEZOWIAK www.bezowiak.neostrada.pl -nasz klub
ZAPRASZAM! beżowe jasne pełne ;) BJP i FR:]
da_weez
Kontakt:

Post autor: da_weez »

W Jednym z BikeAction jest porownianie HAYES'ow MAG i HFX-9. Roznica jest znikoma. HFX-9 sa wypas - mam je juz w drugim bike'u i w sumie to wszystko co ze starego zostalo. Jesli znasz sie na hydraulice, lub bawiles sie juz w montaz i demontaz hamulcow od poczatku do konca, dasz rade. )tki oferuja duze pole do popisu jesli chodzi o centrowanie tlokow, tuning itp itd. HAYES HFX-9...
just gimme some weez
gimme some sunshine, one piece...
Czopek
Kontakt:

Post autor: Czopek »

To z mechanikow w podobnej cenie co juz lepiej wybrac - Black Boxy czy Hayesy Mx-2 HD ?? mysle o przodzie do street/dirt
--== United Merida Freeriders ==--
dzidek
Kontakt:

Post autor: dzidek »

szyszkin na allegro masz nowe hfx-9 za 499
czopek ja brałbym hayesy
krabol
Kontakt:

Post autor: krabol »

hayesy są zajebiste

Czopek jak zagadasz do mnie na gg to ci zalatwie w dobrej cenie Hayesy
mam ponad 20% taniej niz w sklepie praktycznie bardzo dużo modeli

pozdro all
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
Sector
Lokalizacja: Wszechswiat-->Ziemia-->Europa-->Polska-->Zabrze-->Makoszowy
Kontakt:

Post autor: Sector »

Yo czopek... powiem ci tak....te mx 2 hayesy maja jakies lipne klocuszki...mocowane na magnes albo co to jest normalnie porazka...wolalbym dozbierac do mx 1.

A avid to wogole... mniam :).. z mechanikow tylko one :]
www.lancomp.pl -> Wszystko do Komputera
ODPOWIEDZ