Abubaca
Abubaca
mam pytanie odnośnie tego trikasa, wskakuje na coś potrafie nawet tak wisieć kilka sekund ale nie potrafie odskoczyć.Zawsze spadam przednim kołem na "przeszkodze" albo robie desancik.Ćwicze juz dość długo ale nie widze jakiejś dużej poprawy.
Niech wypowiedzą się tylko te osoby które potrafia abu ;] a nie jakieś ciceci które piszą a sami nie potrafią
i wiem że takich tematów było setki ale w żadnym nie znalazlem to czego szukałem
Niech wypowiedzą się tylko te osoby które potrafia abu ;] a nie jakieś ciceci które piszą a sami nie potrafią
i wiem że takich tematów było setki ale w żadnym nie znalazlem to czego szukałem
wskakiwac ponoc umiesz, ale jak ? moze cos zle robisz ? najlepiej to daj foto filmik, w moim filmiku miales jak robiles abu, wprawdzie nie jakies stylowe ale bylo. Naucz Sie kangoroo tak jak piszą wyzej to napewno pomoze. No i z calej sily rower oderwij jak odskakaujesz. Uwazaj na plecy i miej kask. Pamietaj !!!
Dokładnie, dokładnie. Ćwicz kangaroo jak wyżej napisałem, a jakieś foto filmiki i filmy evera sobie podaruj.
"No i z calej sily rower oderwij jak odskakaujesz" bardzo konkretna rada oderwij rower żeby odskoczyć...
Vitusss, jedno słowo powtórzę: KANGAROO
(i problem będziesz miał z głowy)
"No i z calej sily rower oderwij jak odskakaujesz" bardzo konkretna rada oderwij rower żeby odskoczyć...
Vitusss, jedno słowo powtórzę: KANGAROO
(i problem będziesz miał z głowy)
Tam po leweeeeej!!!
-
- Kontakt:
sprobuj sie wbic nieco bardziej odchylajac do tylu. musisz poczuc sie tak, jak bys mial zaraz poleciec na plecy (oczywiscie z umiarem), wtedy przednie kolo bedzie tak ustawione, ze wystarczy lekko odskoczyc aby nie zawadzilo. jesli zrozumiales o czym mowie, to powinno ci wyjsc za pierwszym razem.
ah i mozesz wskoczyc na przeszkode zaczynajac troche dalej od przeszkody niz zwykle. mowie ci, sprobuj tak a na bank ci sie uda.
ah i mozesz wskoczyc na przeszkode zaczynajac troche dalej od przeszkody niz zwykle. mowie ci, sprobuj tak a na bank ci sie uda.
pogoda i szkoła krzyżują moje treningi ale trenuje już 4 dzień:D no już na 10 razy pojawia się 4 razy odskok ale jeszcze zachaczam przednim kołem(trenuje na murku ok 30cm wysokości) widać poprawe ale jest jakaś metoda żeby się nauczyć dalej oderwać rower?takie to troszke monotonne ale trenuje :) i ide jeszcze raz dziś :D mam nadzieje że do wakacje będe robił na ławce albo murku 1m :D heh