Juz po contescie:) szczyrk-skrzyczne
http://rapidshare.com/files/29854743/sz ... 7.rar.html tu sa fotki ze szczyrku :))
www.pinkbike.com/photo/3993305/ :)
-
- Kontakt:
Jak dla mnie, to wypowiedź mmorswin krk jest idealna :)
Ale powiem może tak :
Błoto - więcej niż w Myślonach i naprawdę było grubo ...
Trasa - Ciekawa, aczkolwiek bardziej podobała mi się ta z myślenic
Atmosfera - Super :)
Organizacja - Gorsza niż w myślenicach trochę ... (pomoc lekarska wydawała mi się gorsza niż ta z Groober-a , możnaby niektóre rzeczy lepiej zabezpieczyć (materace na 2 odcinkach wchodziły w obrys trasy ) ...
Ale generalnie - było naprawdę baaaardzo fajnie :)
Co do traski jeszcze ...faktycznie - gdyby było sucho i nie było mgły na górze aż takiej.... oj byłoby naprawdę mega ;D
Pozdro ... i do następnego razu ( oby suchego :D )
Ale powiem może tak :
Błoto - więcej niż w Myślonach i naprawdę było grubo ...
Trasa - Ciekawa, aczkolwiek bardziej podobała mi się ta z myślenic
Atmosfera - Super :)
Organizacja - Gorsza niż w myślenicach trochę ... (pomoc lekarska wydawała mi się gorsza niż ta z Groober-a , możnaby niektóre rzeczy lepiej zabezpieczyć (materace na 2 odcinkach wchodziły w obrys trasy ) ...
Ale generalnie - było naprawdę baaaardzo fajnie :)
Co do traski jeszcze ...faktycznie - gdyby było sucho i nie było mgły na górze aż takiej.... oj byłoby naprawdę mega ;D
Pozdro ... i do następnego razu ( oby suchego :D )
WWW.WFSPORT.PL
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
Hahahahhaha już bardziej błotnictych zawodów nie moze być ;DDDD Myślenice wyglądają przy tym poprostu niewinnie ;p Było mega, wszyscy wygladali jak usrani z radości ;p pro dawali ze głowa boli i wogóle, macie czego załować ze nie byliście...ale błota na ten sezon już dość! bo będę musiał zainwestowac w opony na nie, a mam inne sprzętowe priorytety ;p
--> nr 6 miałem, pewnie nikt sie nie złapie na to i nie da mi info o focie jak znajdzie ale co tam ;p w hobby ht górą tym razem Kraków represented by Mongoł, a 2 (Presto) i 3 (meeee) należało do Kielc ;DD coś tu chyba zaczyna nabierać pewnej prawidłwości... ;DD
pzdrooo
--> nr 6 miałem, pewnie nikt sie nie złapie na to i nie da mi info o focie jak znajdzie ale co tam ;p w hobby ht górą tym razem Kraków represented by Mongoł, a 2 (Presto) i 3 (meeee) należało do Kielc ;DD coś tu chyba zaczyna nabierać pewnej prawidłwości... ;DD
pzdrooo
http://dhcyc.pinkbike.com
Zawody świetne...
po pierwsze - przypominały spływ kajakowy na rowerach, opony były tak zapchane błotem, że trzeba było na maxa depnąć w korby by przecisnąć tą klejącą maż przez golenie amora i ramy, opony na błoto dawały 50% przewagi
po drugie - szcunek dla PRO, pokazali co potrafia, niezależnie od pogody
po trzecie - NIESAMOWITA atmosfera kibiców, dało się poczuć klimat
po czwarte - fajne skoki z małej hopy, szkoda, że pogoda nie pozwoliła na rozwijanie większych prędkości, wtedy by więcej ludzi zdecydowało się na dużą K-15
po piąte - mnóstwo gleb... co 10 zawodnik miał rozwałkę na tym podbiciu przy filarze przed hopami:)
Mam dość dużo fotek, postaram się wrzucić na jakiś serwer, mam też z 10 filmów z "spotkania III stopnia z matką ziemią" z tego podbicia przy filarze wyciągu przed hopami.
Proszę w razie czego pisać, postaram się przesłać filmiki lub fotki, najlepiej podać numer startowy, lub opis ubioru zawodnika (prawie 500 MB zdjęć).
PS fajny zjazd był na koniec w wykonaniu GONZA i ekipy ... kto widział, wie o czym mówię ;)
GG 1146406
po pierwsze - przypominały spływ kajakowy na rowerach, opony były tak zapchane błotem, że trzeba było na maxa depnąć w korby by przecisnąć tą klejącą maż przez golenie amora i ramy, opony na błoto dawały 50% przewagi
po drugie - szcunek dla PRO, pokazali co potrafia, niezależnie od pogody
po trzecie - NIESAMOWITA atmosfera kibiców, dało się poczuć klimat
po czwarte - fajne skoki z małej hopy, szkoda, że pogoda nie pozwoliła na rozwijanie większych prędkości, wtedy by więcej ludzi zdecydowało się na dużą K-15
po piąte - mnóstwo gleb... co 10 zawodnik miał rozwałkę na tym podbiciu przy filarze przed hopami:)
Mam dość dużo fotek, postaram się wrzucić na jakiś serwer, mam też z 10 filmów z "spotkania III stopnia z matką ziemią" z tego podbicia przy filarze wyciągu przed hopami.
Proszę w razie czego pisać, postaram się przesłać filmiki lub fotki, najlepiej podać numer startowy, lub opis ubioru zawodnika (prawie 500 MB zdjęć).
PS fajny zjazd był na koniec w wykonaniu GONZA i ekipy ... kto widział, wie o czym mówię ;)
GG 1146406
-
- Kontakt:
Zawody świetne!! Traska fajna ale musze koniecznie sięprzejechać po niej jak bedzie sucha bo przyjechałem w sobotę rano i już padało.
Pomiar czasu był fajny, na dole od razu podawali aktualną pozycję i na starcie nie było żadnej bramki tylko po prostu się przejeżdżało przez fotokomóre.
Ogólnie było SUPER!!!!!
Czekamy na więcej fot i filmów.
Pozdro
Pomiar czasu był fajny, na dole od razu podawali aktualną pozycję i na starcie nie było żadnej bramki tylko po prostu się przejeżdżało przez fotokomóre.
Ogólnie było SUPER!!!!!
Czekamy na więcej fot i filmów.
Pozdro
Witka. Pod tym linkiem jast mała zajawka zdjęć z ostatniej imprezy. Zapraszam do oglądania :) http://stacjarower.com.pl/_klub_galeria2.php?idd=28
Pozdrowery
Pozdrowery
www.stacjarower.com.pl -inaczej!!