Wybór ochraniaczy
Wybór ochraniaczy
Szukam ochraniaczy na nogi, ktore beda wygodne i przede wszystkim nie beda sie przesuwac (teraz mam 661 Race Lite i mam juz tego dosc; podobnie sprawa wyglada w Earthworksach i podobnych Dainesach, z ktorymi mialem nieco wiecej do czynienia). Mam SPD i rzadko glebie, wiec maja chronic przede wszystkim przed luznymi kamieniami na skrzyczenskich zjazdach.
Czytalem sprzetownie i archiwum i wybor wydaje sie byc prosty: 661 Race, ew. Marou (ale w sumie wiekszosc kamieni daje po piszczelach).
Pytanie brzmi jednak: moze jest cos oprocz Race'ow, na co warto rzucic okiem? IMHO jakosc wykonania (i co za tym idzie trwalosc) 661 pozostawia sporo do zyczenia - zwlaszcza przy takiej cenie.
Do wydania mysle ze 150-200 zl, ale gdyby bylo cos *naprawde* wartego dolozenia paru dyszek - jest taka mozliwosc.
Czytalem sprzetownie i archiwum i wybor wydaje sie byc prosty: 661 Race, ew. Marou (ale w sumie wiekszosc kamieni daje po piszczelach).
Pytanie brzmi jednak: moze jest cos oprocz Race'ow, na co warto rzucic okiem? IMHO jakosc wykonania (i co za tym idzie trwalosc) 661 pozostawia sporo do zyczenia - zwlaszcza przy takiej cenie.
Do wydania mysle ze 150-200 zl, ale gdyby bylo cos *naprawde* wartego dolozenia paru dyszek - jest taka mozliwosc.
Bombell => Co do tych Dainesow, to masz na mysli cos w tym stylu:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=191298836 ?
Bo cena zajebista i sie zastanawiam, czy nie zaryzykowac bez mierzenia.
Moglbym Cie prosic o ich dokladnie pomierzenie (dlugosc plastiku / dlugosc calkowita ponizej kolana / dlugosc od samego dolu do srodka kolana)?
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=191298836 ?
Bo cena zajebista i sie zastanawiam, czy nie zaryzykowac bez mierzenia.
Moglbym Cie prosic o ich dokladnie pomierzenie (dlugosc plastiku / dlugosc calkowita ponizej kolana / dlugosc od samego dolu do srodka kolana)?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: