Dzisaj w radio slyszalem,ze powstana 3 kolejne sezony beda krecic je do 2010 roku.Dobija mnie to,ze jak jest cos fajnego to bede czkal 5 lat na obejrzeniu piep....serilau.
To samo co z prisonem znowu czekamu 6miech,Juz teraz wiem jak powstala MODA NA SUKCES,,,,OJ
Lost
Lost
http://img403.imageshack.us/my.php?image=img2147ue3.jpg
Lost bedzie najprawdopodobniej liczył 5 sezonów:D
prison break bedzie miał 3 sezony 3 zaczyna sie prawdopodobnie 30 sierpnia ale to nie w polsce oczywiście;p
Ja to i to ciagne z torrentów bo zanim w polskiej telewizji sie pojawi to zdąze o tym zapomniec
P.S. drugi sezon Prosona break skończył sie tak że 3 poprostu musze zobaczyc:D:D
prison break bedzie miał 3 sezony 3 zaczyna sie prawdopodobnie 30 sierpnia ale to nie w polsce oczywiście;p
Ja to i to ciagne z torrentów bo zanim w polskiej telewizji sie pojawi to zdąze o tym zapomniec
P.S. drugi sezon Prosona break skończył sie tak że 3 poprostu musze zobaczyc:D:D
to ze na PB trzeba czekac to juz dawno sie przyzwyczaiłem bo oglądam ten serial od początku jak sie pojawił w usa tak wiec 6 miesiecy to normalka i to bedzie chyba 20 albo 27 sierpien , wiec przez ten czas mozna obejzec kilka innych seriali polecam The unit i The Shield wiecej info www.tvshows.yoyo.pl