Jaki amor lepszy do bitch?
Jaki amor lepszy do bitch?
witam wszystkich wlasnie kupilem ramke Bitch i zastanawiam sie jaki wziąc amorek do 130mm glównie dirt freeride i troche street
:P
(po co tobie wogule bitch)najpierw gadasz ze tylko street i dirt mas byc ta ramka(i ma byc lekka,ten rower ma byc lekki wybrzydzasz metropolisem,subem,a pozatym nie ma czegos takiego jak rower rower do fr dirt i street albo jedno albo drugie wez sie ogarnij 130mm skoku jesz(tego jeszcze nie bylo)smiech na sali,lewy to by ciebie zjechal jak glupia cipke,wez sobie daj spokoj ze skladaniem roweru wogule,bo to kicha,i sie tobie nie oplaca bo itak gowno ztego wszystkiego wyjdzie,bedziesz jak pancernik albo i gorzej!
Greg
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
pepinoxxxx o ja pierdole.... kurwa co Ty gadasz? CI padnie glowke przy ostrzejszej jezdzie odpadnie... haha mialem i z boxxere i teraz mam z Travisem (o ktorym ktos juz tu wspomnial) i ejzdzi sie naprawde zajebiscie... preferuje raczej fr ale w dircie tez skacze a ze streeta to 180 i manuale jedynie!:)
pzdr foto masz w albumie z mojego poidpisu
pzdr foto masz w albumie z mojego poidpisu
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ty we kup sobie jak mozesz RS Domain 318. 115-160 skoku w jednej pułce. Genialny amorek. Jade na miasto ustawiam jakies 120 skoku, jade polatac dropy itp i ustawiam 160 i jest super. A teraz nawet zamontowałem go do SC vp free i tez sie super jezdzi. Amortyzator jest świtetny!!! Polecam
http://www.pinkbike.com/photo/934194/
Pike ustawiony na 115 i jest genialni,tylko trzeba wymienic sprezyny na twardsze i jest sztos.Ogolnie łądnie mi sie na tym setupie smiga jednak chyba jako 1 rozbilem glowke w bitchu, dodam,ze stery byly wprasowywane w serwisie a ostatnio mi miska sama wypadla i mam plywajace stery, dodam,ze smigam juz 6 tuziez 7 sezon i nigdy nie mialem takiego problemu,ale nic i tak kocham ta rame.pozdro
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
www.tapeclothing.com