user - cycki
A ja uwazam że siedzenie na forum dłużej niż 20 minut dziennie to już jest nie dobry znak ;] wkońcu jesteśmy bikerami ;] czyli osobami które spedzają czas na rowerku a nie na forum ;]
Co do rzucania mięsem to rzeczywiście tego na forum nie brakuje ;]
Proponowałbym wprowadzenie większej dyscypliny na forum, tak zrobili na forum autocomu i jest spokój - przeklniesz usówają post...
Będziesz beształ - kick.. może ban?
A jak piszesz pierdoły które niczego nie wnoszą do dyskusji to admin odrazu je usówa - bo po cholere nabijać sobie licznik postami zawierającymi "oo super".
Pozdrooo i Bóg z Wami ... <lol>
Co do rzucania mięsem to rzeczywiście tego na forum nie brakuje ;]
Proponowałbym wprowadzenie większej dyscypliny na forum, tak zrobili na forum autocomu i jest spokój - przeklniesz usówają post...
Będziesz beształ - kick.. może ban?
A jak piszesz pierdoły które niczego nie wnoszą do dyskusji to admin odrazu je usówa - bo po cholere nabijać sobie licznik postami zawierającymi "oo super".
Pozdrooo i Bóg z Wami ... <lol>
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/
typ napisał 12 postów i prawie w każdym kogoś "niemiło" objeżdża...
"Już nas przegonili. Wasza wina psy."
"Ja zdałem śpiewająco. A wy skończycie na zmywaku."
"******* towarzystwo bywa."
"Ale z was tępe cioty"
"Tak... to wymaga dłuższej dedukcji. W twoim przypadku jest to awykonalne."
Surling, ma rację, a co do Twojego Nemero pomysłu, to jest nie do wykonania, bo przez większą ilość czasu na forum dhz nie ma żadnego moda/admina, więc póki co do ich przybycia można pisać wszystko :|
ja bym go zbanował w kategorii głupota.
"Przestań mu gówno polecać!"
"Już nas przegonili. Wasza wina psy."
"Ja zdałem śpiewająco. A wy skończycie na zmywaku."
"******* towarzystwo bywa."
"Ale z was tępe cioty"
"Tak... to wymaga dłuższej dedukcji. W twoim przypadku jest to awykonalne."
Surling, ma rację, a co do Twojego Nemero pomysłu, to jest nie do wykonania, bo przez większą ilość czasu na forum dhz nie ma żadnego moda/admina, więc póki co do ich przybycia można pisać wszystko :|
ja bym go zbanował w kategorii głupota.
"Przestań mu gówno polecać!"
www.cykloza.pl
ave na przetrwanie | amen
http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
ave na przetrwanie | amen
http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
-
- Kontakt:
Szkoda slow pierdolicie hipolicie. No nic w sumie i tak w zasadzie zzadko zagladam na to forum bo od dluzszego czasu nie ma sensu. Niestety.
GÓRNIK jeden gornik ma racje. Cali moderatorzy, ktorych jest chyba ze 20. Wchodza na nie raz dziennie jak dobrze pojdzie nie chce sie im nic robic i dopierdalaja sie z reguly do tych, ktorzy akurat wlasnie nic nie robia. A texty typu cycki jest smiesznym typem terefere, a ever jest tez smiesznym typem bo jego debilizm zwala z nog i co jego tez nie banujmy.
GÓRNIK jeden gornik ma racje. Cali moderatorzy, ktorych jest chyba ze 20. Wchodza na nie raz dziennie jak dobrze pojdzie nie chce sie im nic robic i dopierdalaja sie z reguly do tych, ktorzy akurat wlasnie nic nie robia. A texty typu cycki jest smiesznym typem terefere, a ever jest tez smiesznym typem bo jego debilizm zwala z nog i co jego tez nie banujmy.
Ssij pento
Kocham ludzi rzucających "oskarżenia" zupełnie nie podstawnie. Po prostu pogratulować....Sulring pisze: Cali moderatorzy, ktorych jest chyba ze 20. Wchodza na nie raz dziennie jak dobrze pojdzie nie chce sie im nic robic
A co do Cyckiego to nie dramatyzuj, ponieważ nie każdy musi mieć takie zdanie jak ty, ale od dłuższego czasu można zaobserwować, że uważasz się za kogoś, kto "pozjadał wszystkie rozumy".
Jeszcze jedna prośba, możesz wreszcie przestać pisać o everze? Rozumiem, że to twój przyjaciel etc. ale nie musisz wciąż o nim wspominać na forum...
Jeżeli tak strasznie Ci się to forum nie podoba to naprawdę na siłę nikt nie trzyma...
Sulring ... nie mysl sobie że moderatorzy nic nie robią.... jest ich z 10 no ale z czego wiekszosc pracuje duzo i ma inne sprawy na glowie niz zajmowanie sie cyckami ( chociarz nie ma po co ).... Ever dostał bana 4 ever bo zasluzyl a Cycki to spoko typ i nie ma co sie rzucać...ever nie jest smieszny tylko żałosny.... jak go tak kochasz to mu to wyznaj :/ ...
:}
Ostatnioo czytałem tak historie evera z tego forum i kilka ostatnich topiców o nim (w tym jeden założony przez niego o samym sobie po części) buahahhaha wezcie nie porównujcie ich dwóch, bo ever jak tutaj napisali to na forach nie zrzutowiec tylko jełop co językiem nie potrafi się posługiwać, ma jakieś chore wyobrażenie świata, próbuje tanich sztuczek koleś nie ma co się dziwić że nie jest tolerowany bo robi za ułoma i to skutecznie lol ;D MOże część inaczej to postrzega i im to nie przeszkadza, ale coś w tym jest, że od pierwszych postów go poznają...cycki mocny w gębie jest, jedzie ludzi równo (czasami troche zaaaaaa lol2), jeba* to, czasami ma racje. Nie bede juz tutaj za nikim w jego obronie wyskakiwał ale mała subtelna różnica między nimi jest ;p
http://dhcyc.pinkbike.com
Xxsin wiesz co? Szkoda mi slow na pisanie do Ciebie i mam ochote napisac Ci zwykle ***********. Tego co napisales do mnie moglbym nie komentowac, ale kurwa tak ********** jak potluczony. Myslisz, ze nie wiem obraziles mnie bo niby napisales, ze ever jest moim przyjacielem. Otoz kurwa nie nie jest. Moglem podac zamiast evera innyhc uzytkownikow ktorzy zostali zbanowani i co? Jak dla mnie to zbanowalbym kazdego co pisze pierdoly obraza innych. I sobie po tym poscie dalbym ostrzezenie. Przytocyzlem evera gdyz oprocz tego, ze jest idijota jest chyba najbardziej pociskana osoba i wcale sien ie dziwie bo jest za co, ale zasady rowne dla wszystkich.
Co doahap4wQ to skoro maja tyle spraw na glowie i nie maja czasu na poswiecanie jeszcze resztek swojego czasu na moderowanie to widocznie nie powinni i nie moga pelnic tej funkcji gdyz sa inni ludzie, ktorzy mogli by to zrobic zanich.
I jeszcze chcialbym dodac jedno. OD nie dawna zaczolem pisac na BA i kurcze ciagle jesli ktos cos napisal o dh-zon staralem sie bronic to forum. Jednak okazuje, ze mimo najszczerszych checi i sentymentu do dh-zloma kurde oni maja racje.
Jak cos sobie jeszcze przypomne to dopisze. No chyba, ze wkoncu zadziala straznik teksasu i np mnie zbanujecie dla poprawienia statystyk?
Co doahap4wQ to skoro maja tyle spraw na glowie i nie maja czasu na poswiecanie jeszcze resztek swojego czasu na moderowanie to widocznie nie powinni i nie moga pelnic tej funkcji gdyz sa inni ludzie, ktorzy mogli by to zrobic zanich.
I jeszcze chcialbym dodac jedno. OD nie dawna zaczolem pisac na BA i kurcze ciagle jesli ktos cos napisal o dh-zon staralem sie bronic to forum. Jednak okazuje, ze mimo najszczerszych checi i sentymentu do dh-zloma kurde oni maja racje.
Jak cos sobie jeszcze przypomne to dopisze. No chyba, ze wkoncu zadziala straznik teksasu i np mnie zbanujecie dla poprawienia statystyk?
Ssij pento
Jednak zabiorę głos w tej sprawie.
W sprawie pieniaczy:
Sulring To znany w całej okolicy głąb ("zaczolem") z którym redagowałem gazetę (http://fotoupload.be/pview.php?fid=153& ... ski_fx.jpg)ale potem mu coś odbiło i mnie zostawił.
GÓRNIK to znany warszawski lanser. Zawsze jak go widzę (a widzę go najczęściej jak skacze z tych 2 schodków nad tunelem w-z'etki) to pluję w jego kierunku i z tego powodu mnie nie lubi.
To moje małe sprostowanie.
W sprawie pieniaczy:
Sulring To znany w całej okolicy głąb ("zaczolem") z którym redagowałem gazetę (http://fotoupload.be/pview.php?fid=153& ... ski_fx.jpg)ale potem mu coś odbiło i mnie zostawił.
GÓRNIK to znany warszawski lanser. Zawsze jak go widzę (a widzę go najczęściej jak skacze z tych 2 schodków nad tunelem w-z'etki) to pluję w jego kierunku i z tego powodu mnie nie lubi.
To moje małe sprostowanie.
Sulring http://www.pinkbike.com/photo/1107706/ Już wszyscy wiedzą, że kolaborujesz z everem!