MANDATY !!! Myślenice 29.04.2007
Witam, ja tez dzisiaj dostalem mandat 50 zl i 5 p. karnych ;/ (najnizszy mozliwy za zlamanie zakazu ruchu w obydwu kierunkach).
Rozmawialem z policjantem, ktory powiedzial, ze wystarczylo , zeby organizator zglosil w komendzie policji , ze sa organizowane zawody i zakaz ruchu zostalby zniesiony na dzien zawodow.
Wiem , ze mozna bylo zostawic auto na dolnym parkingu, ale zapasowy sprzet, opony itd. -troche w razie problemow daleko do tego , a poza tym ktos mogl rabnac.
Uwazam, ze bylo to jedno z niewielu niedociagniec tych zawodow.
Rozmawialem z policjantem, ktory powiedzial, ze wystarczylo , zeby organizator zglosil w komendzie policji , ze sa organizowane zawody i zakaz ruchu zostalby zniesiony na dzien zawodow.
Wiem , ze mozna bylo zostawic auto na dolnym parkingu, ale zapasowy sprzet, opony itd. -troche w razie problemow daleko do tego , a poza tym ktos mogl rabnac.
Uwazam, ze bylo to jedno z niewielu niedociagniec tych zawodow.
http://koszulekup.pl Koszule meskie i krawaty sklep internetowy
motomysz, ale piszesz to poziomu kogoś, kto już był tam pewnie nie raz, a duża część pewnie tam nie była wcześniej wogóle i nie zna żadnych dróg, a że jak niby samochód na dole miliśmy zostawiać i sie tam wbijać z rowerami? To kawał drogi, a przecież w samochodzie wszysko dosłownie jest, nikt tego ze sobą targał nie będzie. Nie najeżdżam na Groobera bo to w sumie pierdoła ta sprawa, ale można było przewidzieć że wszyscy puszczą sie tą drogą, za to nie można było przewidzieć ze policja zacznie tak ludzi kosić. Na przyszłośc teraz wiadomo co i jak...
http://dhcyc.pinkbike.com
motomysz...nowy wyciąg działa tylko w zimie i to jak jest śnieg ;))
...a swoją droga to organizator mający tyle sezonów doświadczeń powinien dbac o takie sprawy jak jednodniowe zniesienie zakazu na czas zawodów i KARETKA NA MIEJSCU ( wpisowe i sponsorzy !!!!! )Pomoc maltańska stojąca na trasie częściowo nie miała łaczności i kolesie biegali po lesie informując się na wzajemnie!!!! Soraja ale to nie ma prawa miec miejsca na zawodach ... a wracając do mandatu juz widze wszystkie Pro ekipy na dolnym parkingu a zawody na nowym wyciągu !!! HAHAHAHAH dobre dobre...znam znaki drogowe i wiem ze złamałem jeden z nich ale nawet mi do głowy nie wpadło ze organizator nawalił w tej sprawie !!!
POzdro z Wierchomli gdzie traski wyrastają jak grzyby po deszczu...
www.totalbikes.pl
...a swoją droga to organizator mający tyle sezonów doświadczeń powinien dbac o takie sprawy jak jednodniowe zniesienie zakazu na czas zawodów i KARETKA NA MIEJSCU ( wpisowe i sponsorzy !!!!! )Pomoc maltańska stojąca na trasie częściowo nie miała łaczności i kolesie biegali po lesie informując się na wzajemnie!!!! Soraja ale to nie ma prawa miec miejsca na zawodach ... a wracając do mandatu juz widze wszystkie Pro ekipy na dolnym parkingu a zawody na nowym wyciągu !!! HAHAHAHAH dobre dobre...znam znaki drogowe i wiem ze złamałem jeden z nich ale nawet mi do głowy nie wpadło ze organizator nawalił w tej sprawie !!!
POzdro z Wierchomli gdzie traski wyrastają jak grzyby po deszczu...
www.totalbikes.pl
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
no ja tez dzis dopiero dostalem wezwanie na komende w tej sprawie
jestem jako podejzany w sprawie o przestepstwo z art. 92&1KW o godz 14:30 ciekawe ile mi dowala
dobra zlamalem zakaz owszem mandat sie nalezy ale mozna to bylo zalatwic jak nalezy na 1 dzien zmiana organizacji ruchu swiat by sie nei zawalil mam tylko nadzieje ze organizator to poprawi na nastepny raz
jestem jako podejzany w sprawie o przestepstwo z art. 92&1KW o godz 14:30 ciekawe ile mi dowala
dobra zlamalem zakaz owszem mandat sie nalezy ale mozna to bylo zalatwic jak nalezy na 1 dzien zmiana organizacji ruchu swiat by sie nei zawalil mam tylko nadzieje ze organizator to poprawi na nastepny raz
GG:5342672
sklep: http://www.hadronsport.com/
sklep: http://www.hadronsport.com/
groochas Toteż dlatego ja wole stać zawsze na dolnym parkingu ;) Przynajmniej jest jako tako dozorowany (przez całe zawody na dachu leżała u mnie pompka podłogowa i zestaw kluczy i nikt tego nie ruszył...)
Trudno się mówi - Groober nie dopilnował, a ludzie nie zauważyli kilku znaków ( pod samym wyciągiem są chyba z 3 faktycznie )... Następnym razem będzie lepiej.
Pozdro
Trudno się mówi - Groober nie dopilnował, a ludzie nie zauważyli kilku znaków ( pod samym wyciągiem są chyba z 3 faktycznie )... Następnym razem będzie lepiej.
Pozdro
WWW.WFSPORT.PL
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
groochas...jaki ty słodki jesteś :)) jesli masz kłopoty z ogarnięciem tego co napisałem to spoko....rozumiem i nie wymagam ;)więcej...
sudi...masa ludzi widziała znaki i wiedziała co łamie tylko nie powinno tak być w dniu zawodów jak się ekipy z zapleczem pojawiają ;))
..pozdro z Wiercho ;)
sudi...masa ludzi widziała znaki i wiedziała co łamie tylko nie powinno tak być w dniu zawodów jak się ekipy z zapleczem pojawiają ;))
..pozdro z Wiercho ;)
http://www.gravitycamp.pl
trzeba było powiedzieć im ze nie przyjmujesz mandatu, bo na rozprawę musieli by przyjść tez te krawężniki i zeznawać a im też nie jest to na rękę. ja miałem kiedyś sytuacje ze zatrzymali mnie z przekroczenie prędkości i chcieli mi dać stówkę, zacząłem im mówić ze jechałem z bezpieczna prędkoscią i ze bez sensu jest tu zorganizowany ruch, na koncu powiedziałem zeby pisał to wezwanie do sądu grodzkiego bo nie przyjmuje mandatu, krawężnik zaczą coś ględzić ale na pouczeniu się skonczyło:D
www.krisss.4.pl pozdro 4 [you]
ludzie na litosc boską ,daj cie troche loozu.to nie jest tak ze janie dopilnowalem tej kwestii,zawody byly zgloszone do urzedu miasta,do policji i strazy miejskiej,powiedzieli mi ze nie znniosą zakazu i juz,dostalem 25 identyfikatorów,ktore sie od razu rozeszly oto lista zgloszonych przeze mnie osob ktore na 100% nie dostana mandatu:
-Maciej Bajer 90-707 Łódź ul Gdańska 14 m 9 EL 3499V
-Włodzimierz Gąsienica Gładczan Zakopane ul. Makuszyńskiego 13 D
-Rafał Wyrośla 91-485 Łódź ul.Sowińskiego 35 C
-Rafał Cecot 25-129 Kielce ul.Stefana Batorego 48
-Sebastian Żołądek 93-348 Łódź ul.Równa 7/1
-Paweł Borowiec 27-200 Starachowice ul.Konstytucji 3-go Maja 23/9A
-Michał Radaczyński 35-114 Rzeszów ul.Korczaka 8/51
-Maciej Korecki 05-077 Warszawa ul.Fabryczna 65(samochod którym się poruszal nalerzal do firmy NIVETTE z warszawy Opel.
-Krzysztof Kosior 93-588 Łódź ul.Skrzywana 15/12
-Marcin Naczyk 81-441 Gdynia ul.Reja 10/2
-Grzegorz Wincenciak 32- 400 Myslenice ul.Zdrojowa 146
-Adam Wisniewski 93- 030 Łódź ul Bednarska 24/62
-Tomasz Puchalski 44- 100 Gliwice ul.Junaków 2/32
-Hubert Dębski 96- 500 Sochaczew ul.Wojtówka 19
-Grzegorz Zieliński 55- 100 Trzebnica Brochocin 25
-Mariusz Zdzierak 42- 200 Czestochowa ul.Kawodzrańska 19
-Dariusz Skowroński 02-954 Warszawa ul.Królowej Maryśenki 31/28
-Michał Kollbek 31 -214 Kraków ul.Mackiewicza 19/101
-Maciej Kucbora 15- 822 Białystok ul.Orzechowa 22
policja z tego ci wiem wlepiala mandaty od 50 do 500 pln,w zalerznosci od zlamanego przepisu,np ci ktorzy stali na poboczu blokując dorge p/pozarowa moga sie spodziewac 500 pln i 5 pkt.ludzie tam byl zakaz wjazdu i nie mialem na to zadnego wplywu...miejcie o to pretensje nie do mnie ...moze na nastepne zawody uda sie zalatwic czasowe pozwolnie na parkowanie w okolich nowego wyciagu.uwierzcie mi ze bardzo chcialem zeby wszyscy mogli wjechac ale nie dalo rady.a co do pomocy medycznej to nie tak to mialo wygladac,teraz juz wiem zeby nigdy nie korzystac z ich uslug(ciekawe czy ty schodek nie popelniasz bledow,zobaczymy co napisza po obozie w wierchomli;-)
-Maciej Bajer 90-707 Łódź ul Gdańska 14 m 9 EL 3499V
-Włodzimierz Gąsienica Gładczan Zakopane ul. Makuszyńskiego 13 D
-Rafał Wyrośla 91-485 Łódź ul.Sowińskiego 35 C
-Rafał Cecot 25-129 Kielce ul.Stefana Batorego 48
-Sebastian Żołądek 93-348 Łódź ul.Równa 7/1
-Paweł Borowiec 27-200 Starachowice ul.Konstytucji 3-go Maja 23/9A
-Michał Radaczyński 35-114 Rzeszów ul.Korczaka 8/51
-Maciej Korecki 05-077 Warszawa ul.Fabryczna 65(samochod którym się poruszal nalerzal do firmy NIVETTE z warszawy Opel.
-Krzysztof Kosior 93-588 Łódź ul.Skrzywana 15/12
-Marcin Naczyk 81-441 Gdynia ul.Reja 10/2
-Grzegorz Wincenciak 32- 400 Myslenice ul.Zdrojowa 146
-Adam Wisniewski 93- 030 Łódź ul Bednarska 24/62
-Tomasz Puchalski 44- 100 Gliwice ul.Junaków 2/32
-Hubert Dębski 96- 500 Sochaczew ul.Wojtówka 19
-Grzegorz Zieliński 55- 100 Trzebnica Brochocin 25
-Mariusz Zdzierak 42- 200 Czestochowa ul.Kawodzrańska 19
-Dariusz Skowroński 02-954 Warszawa ul.Królowej Maryśenki 31/28
-Michał Kollbek 31 -214 Kraków ul.Mackiewicza 19/101
-Maciej Kucbora 15- 822 Białystok ul.Orzechowa 22
policja z tego ci wiem wlepiala mandaty od 50 do 500 pln,w zalerznosci od zlamanego przepisu,np ci ktorzy stali na poboczu blokując dorge p/pozarowa moga sie spodziewac 500 pln i 5 pkt.ludzie tam byl zakaz wjazdu i nie mialem na to zadnego wplywu...miejcie o to pretensje nie do mnie ...moze na nastepne zawody uda sie zalatwic czasowe pozwolnie na parkowanie w okolich nowego wyciagu.uwierzcie mi ze bardzo chcialem zeby wszyscy mogli wjechac ale nie dalo rady.a co do pomocy medycznej to nie tak to mialo wygladac,teraz juz wiem zeby nigdy nie korzystac z ich uslug(ciekawe czy ty schodek nie popelniasz bledow,zobaczymy co napisza po obozie w wierchomli;-)
JEEEEB Z DZIDY !!!!