pech mnei chyba przesladuje...dzisiaj pękł mi NS duro i chciałbym sie dowiedziec czy jest jakis lepszy amor od duro do około 600zł,700zł??zeby wmiare pracował i był wytrzymały!! tego NS nie mjałem nawet poł roku i jebnoł!a wakcje nie bawem!
no no ,NS suntor duro kupiłem go na poczatku stycznia troche jezdziłem na tarczowkach ale nei wiele!a peknoł nie wiem jak to sie nazywa ale postram sie wytłumaczyc to w kształcie połkola nad kołem co jest z golenaimi połaczone to pekło zaraz przy goleniu.podaj nazwy jakis amorkow w tym przedziale cenowym
amor amor ma słuzyc do dirtu i DH.a dobry ten Marzocchi??bo jak ma wytrzymac tyle co ten duro to wole kupic tego duro znowu.a nie da sie wymienic dolnych goleni??
amor amor ma słuzyc do dirtu i DH.a dobry ten Marzocchi??bo jak ma wytrzymac tyle co ten duro to wole kupic tego duro znowu.a nie da sie wymienic dolnych goleni??