pomyslcie ludziska...
pomyslcie ludziska...
Do ludzi wyzywajacych ekipe dh-zone i nazekajacych:
Jestescie kompletnie pojebani. Redaktorzy, tworcy tej strony moga napisac na niej co chca, wiec odpierdolcie sie od ich tekstow. Jesli nie podobaja wam sie newsy albo jest ich za malo, TO ZALOZCIE WLASNA STRONE O TEJ TEMATYCE I POPROWADZCIE JA JAK CHCECIE! Teraz czesc osob pomysli: "hmm moze zrobic taki portal?", a po chwili dojdzie do wniosku, ZE NIE POTRAFI! A moze sprobujecie zostac redaktorami dh-zone ? pytaliscie sie o to ? a moze wam sie nie chce ? bezmozgie matoly... Pomyslcie za nim cos napiszecie bo wychodzicie na kompletnych debilow. Naprawde zdziwilbym sie gdyby ktos z ekipy dh-zone jeszcze zagladal do tego dzialu.
Jestescie kompletnie pojebani. Redaktorzy, tworcy tej strony moga napisac na niej co chca, wiec odpierdolcie sie od ich tekstow. Jesli nie podobaja wam sie newsy albo jest ich za malo, TO ZALOZCIE WLASNA STRONE O TEJ TEMATYCE I POPROWADZCIE JA JAK CHCECIE! Teraz czesc osob pomysli: "hmm moze zrobic taki portal?", a po chwili dojdzie do wniosku, ZE NIE POTRAFI! A moze sprobujecie zostac redaktorami dh-zone ? pytaliscie sie o to ? a moze wam sie nie chce ? bezmozgie matoly... Pomyslcie za nim cos napiszecie bo wychodzicie na kompletnych debilow. Naprawde zdziwilbym sie gdyby ktos z ekipy dh-zone jeszcze zagladal do tego dzialu.
Tak tylko dh-zone jest największym polskim vortalem rowerowym więc powinno być coś więcej niż jeden news na tydzień albo podanie wyników z zawodów. Skoro nazywają się największym vortalem downhillowym (tak jak pisze na koszulkach dh-zone) to powinni się zająć tą stroną bo nic się na niej nie dzieje!!!
Co do redaktora na dhzonie to nie, ale pytalem sie o to czy mozna miec moda na czacie. zeby nie bylo burdelu tam
moze opa na forum - tez nie. dlaczego? nawet nie dostalem odpowiedzi. nawet nie ja, kto inny, obojetne, byle ktos usuwal durne topici. ale nie bo po co. a obecni modzi nie wchodza (za czesto)
redaktorem byc nie bede bo nie bywam na zawdoach (zazwyczaj) ale np taki niejaki bodzio proponowal swoje texty itp.
troche checi by nie zaszkodzilo.
ale jak bzp napisal : amen :]
moze opa na forum - tez nie. dlaczego? nawet nie dostalem odpowiedzi. nawet nie ja, kto inny, obojetne, byle ktos usuwal durne topici. ale nie bo po co. a obecni modzi nie wchodza (za czesto)
redaktorem byc nie bede bo nie bywam na zawdoach (zazwyczaj) ale np taki niejaki bodzio proponowal swoje texty itp.
troche checi by nie zaszkodzilo.
ale jak bzp napisal : amen :]
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
wlasnie :]
pisza ze sa najwieksi... o cholera no rzeczywiscie to strasznie zobowiazuje a oni psy dziady borowe nic nie robia tak..? sorry ale niektorzy chyba potrafia tylko narzekac... a sami robia g***. jak tak bardzo sie nie podoba to sami zacznijcie dzialac a nie czekacie na gotowe. a jak nie to zamknac ekhm i korzystac z tego co jest.
gdybym ja mial tylko takie problemy... :]
pisza ze sa najwieksi... o cholera no rzeczywiscie to strasznie zobowiazuje a oni psy dziady borowe nic nie robia tak..? sorry ale niektorzy chyba potrafia tylko narzekac... a sami robia g***. jak tak bardzo sie nie podoba to sami zacznijcie dzialac a nie czekacie na gotowe. a jak nie to zamknac ekhm i korzystac z tego co jest.
gdybym ja mial tylko takie problemy... :]
what can I say... ;)
heheh jednak zalezy jakie podejscie mają nikomy i inne do strony ,ale faktycznie nie szukają jakos wspolpracownikow , jak wyslalem tes amora -drop off to nawet dzięki nie napisali. A tak jakby troche checi okazali to by to jakos poszlo bo mieli by wspolpracownikow ale moze mają lepsze zajecia niz dh zone , w sumie rozumiem, jezlel ijednak udalo sie zrobic z dehazone tak popularna witryne ja bym to rozkrecal ,a nie stal w miejscu -czyli sie cofał
gil: nie doszedl do mnie zaden test, mozesz podeslac na moj email nikom@euroweb.pl