gorzej niż ever

maciej76
Kontakt:

Post autor: maciej76 »

ja pierdole kurwaaaa

koles zamiescil filmik jak sie uczy dla siebie, nikomu nie zarzucal linkow, tylko wybranym ziomkom, flimik mial byc jajcarski, malo macie syfu na necie, przyjebaliscie sie do niego jak by wam jaja urwal
"po dość długiej nieobecności..."

http://ujeb.pl?hhi3tMB6HU - rower
Kutfa
Kontakt:

Post autor: Kutfa »

Ja mam nowy rower i się nim zajebiście lansuje. Jestem szczęśliwy i ogólnie jest fajnie. A jak się ucze tricków to sam na uboczu. Nagrywanie filmów uważam za słuszne, ponieważ nie zawsze się widzi co robisz źle. A jak obejrzysz i przeanalizujesz film to tylko ci to wyjdzie na dobre.

Koleś wrzucił film do netu .... jego sprawa, przecież nie rozsyła linków. Dajcie spokój. Każdy ma do tego prawo po to jest youtube
http://katasbazyliszek.pinkbike.com/album/September-2007/
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

Nie o to chodzi. Chodzi o to ze ja mu pomagalem w wyborze roweru itp o czesciach mowielm a teraz mi tylek truje bo jestem chory i jezdzic nie moge. O to tez chodzi.
czaju
Kontakt:

Post autor: czaju »

marian33 masz konto na pinku?? poco wrzucasz tam foty???? Jakims zajebistym światowej slawy PRO nie jestes.... Triki ktore robisz jezeli wogole robisz pewnie cie bardzo jarają... ale dla lepszych jestes taka sama lamą jak on dla ciebie...
Mr.Barth
Kontakt:

Post autor: Mr.Barth »

łoł ale kicha. Ogólnie lanserzy działają na mnie jak płachta na byka i takich filmikówi nie lubię:/ W sumie prezentuję podobny level jak ten gość (btw, mój znajomy) i filmików nie kręcę, ale jak to miało być tak dla jaj, to niech se kręci, co kto lubi... Natomiast zachowań które opisał Bombell nie można tolerować, to jest nie fair na maksa...
Tam po leweeeeej!!!
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

Jestesmmy chyba wielka bracia rowerowa i powinni sie wszyscy razem trzymac. ja mu pomagalem jak sie wachał z kupnem roweru itp. A koles zgrywa wielkiego pana i sie wysmiewa z trickow ktore robia inn a sam ich np. nie umie. Kupil rower i we łbie sie poprzewracalo a to nie o to chodzi.
wiew
Kontakt:

Post autor: wiew »

PRzyznaje racje Bombell'kowi:P
Zamiast jakoś pogadać z nim i powedzieć ze źle robi czy coś to zrobiliście z niego pośmiewisko i wyrzywacie sie na nim.
Dobra źle zrobił to mu to powedźcie w normalny sposób a nie typu, ****** lanser itp...
Też mi takie zachowanie sie nie podoba, ale myśle że koleś zrozumie swoje zachowanie....po tym co przeczytał, a usunięcie filmiku było dobrą droga do sukcesku<jupi>

Pozdrófka umornialające
Duży kiedy chcesz, mały keidy tzraba?
Kizi mizi mam i nie dam wam:P
kosa
Kontakt:

Post autor: kosa »

ale zrzeszone forum ojp...
marian33 zamiast pomoc dla tego kolesia wyjasnic co i jak to ty go bezpodstawnie jedziesz ... koles zaczyna swoja "przygode" i moze wielu rzeczy nie wiedziec... jak ty zaczales jezdzic to od razu wszystko wiedziales ? nie wydaje mi sie ...

niektorzy ludzie na tym forum sa drazliwi i pelni nienawisci do poczatkujacych i po co to komu ?
troche wyrozumialosci i opanowania chlopaki...
"Słaby jest ten, kto godzi się z klęską"
http://www.pinkbike.com/photo/1036694/
ODPOWIEDZ