Koła - lekkość + moc !!
...Hmmm....piasty jednak wezmę na maszynach. Chociaż są trochę cięższe...to nic. Więc Novateci wygrywają w moim wypadku i po opiniach tutaj przeważnie. Oponki to Maxxis High Roller 2.1 Kevlar. Szprychacze zwykłe...Dt Champion. Dętki są...
..i wrócę jeszcze do tych niezręcznych obręczy! Alex Fd 26 waży 490g, Singiel Sun'a waży 550g. Niby nie dużo...?!?!?! Moje ostatnie wahania tyczą się, czy będę musiał co chwilę centrować koła...?! czy Alex wytrzyma: 4X...małe dropy....jazdę miejską....i leeeeeekki Fr...?! Przypomnę, że szukam obręczy doskonałej..hehe. Ma być do 100 zł, ważyć no niech będzie, że nie więcej niż ten Singiel.
...Weźcie, tak ostatnio raz, po tej mojej wypowiedzi oceńcie....jaka obręcz będzie najlepiej pasowała, która wystarczy mi i do tego osprzętu..?????!
...pozdro
..i wrócę jeszcze do tych niezręcznych obręczy! Alex Fd 26 waży 490g, Singiel Sun'a waży 550g. Niby nie dużo...?!?!?! Moje ostatnie wahania tyczą się, czy będę musiał co chwilę centrować koła...?! czy Alex wytrzyma: 4X...małe dropy....jazdę miejską....i leeeeeekki Fr...?! Przypomnę, że szukam obręczy doskonałej..hehe. Ma być do 100 zł, ważyć no niech będzie, że nie więcej niż ten Singiel.
...Weźcie, tak ostatnio raz, po tej mojej wypowiedzi oceńcie....jaka obręcz będzie najlepiej pasowała, która wystarczy mi i do tego osprzętu..?????!
...pozdro
...uwierzcie mi, że tak nie będzie. W-stko da się porozp.... W moim wypadku to nie możliwe. Nie udało mi się połamać SR Mammoth...., ale ją pokrzywiłem.
..proszę was tylko o wybranie obręczy z tych dwóch:
1) Alexrims FD 26 (490g, 26 cale, 90 zł)
2) SR Single Track (550g, 26 cale, 100 zł).
...przeznaczenie: 4x, "szybko przez miasto", dropy góra 2m - od czasu do czasu, wypady Xc.... street, ale nie aż tak dosłownie..na dokładkę naprawdę lekki Fr.... To tyle, czy tam AŻ tyle. Wiecie w-stko teraz tylko, doradźcie co KORZYSTNIEJ WYBRAĆ...a nie co jest wieczne....hehe :)
..proszę was tylko o wybranie obręczy z tych dwóch:
1) Alexrims FD 26 (490g, 26 cale, 90 zł)
2) SR Single Track (550g, 26 cale, 100 zł).
...przeznaczenie: 4x, "szybko przez miasto", dropy góra 2m - od czasu do czasu, wypady Xc.... street, ale nie aż tak dosłownie..na dokładkę naprawdę lekki Fr.... To tyle, czy tam AŻ tyle. Wiecie w-stko teraz tylko, doradźcie co KORZYSTNIEJ WYBRAĆ...a nie co jest wieczne....hehe :)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Taaa dokładnie. Rozumiem cie ale jak tu koledzy wyżej mówią...trudno taką znaleźć. Na pewno siedzialeś z sprzętowni, jestem przekonany o tym. Wiele osób pisze, że single jest dooobry. Nie nadaje się do dirtu i zresztą nie ma takiego przeznaczenia. Fd 26 ma mniej osób, ale opinie są gonde polecenia. Ja mayślę, że warto spróbować FD'ka. Jeżeli mówisz, że pogiąłeś "mamuta" to znaczy, z tym Ci będzie trudniej - przynajmniej trochę. Bierz FD'ka, Single jest już obyty...:).
..Jak jest siła i wena do walki, to trzeba > czerpać maXimum zabawy... : ) .
-
- Kontakt: