Trasy FR

tombudownicz
Kontakt:

Trasy FR

Post autor: tombudownicz »

Witam czy ktos moze podeslac linki z jakimis fajnymi trasami w górrach do lekkiego FR
Moze ktos cos moze ciekawego polecic jakis fotki lub cos w tym stylu.
Góry znam tylko od strony snowbordu:] i wydaje mi sie ze ciekawie by siejezdzilo np. na lomnicy tatrzanskiej w na slowacji lub na czarnejhoze w czechach ale da sie tam jezdzic? nigdy niebylem tam w sezonie letnim tylko zawsze jak lezalo duzo sniegu :) ??
wiew
Kontakt:

Post autor: wiew »

SZczyrk, Myślenice....

Czy to lekki Fr to bym, główkował.

Ale traski fajne...
Duży kiedy chcesz, mały keidy tzraba?
Kizi mizi mam i nie dam wam:P
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

...fr w podstawie polega na dzikosci ;) wszedzie da sie pociskac ;) a jak lubisz pobawic sie konkretnie to zapraszam do Wierchomli i Krynicy.

Pozdro.
www.totalbikes.pl
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Wooyek
Kontakt:

Post autor: Wooyek »

A ja Szczyrk polecam do FR w starym stylu, czyli obecnie enduro ;) Pomijajac liczne opcje zjazdu ze Skrzycznego (np. kultowy juz chyba zielony/czerwony szlak od samej gory), jest tam troche opcji, zeby sie troche zakrecic po okolicy po naprawde swietnych trasach.

Polecam np. wycieczke przez Male Skrzyczne na Malinowska Skale (podchodzenie), pozniej swietny, techniczno-szybki zjazd w strone gory Malinow, podejscie na ta gore (podjechac tez sie da na odpowiednim rowerze) i rowniez genialny zjazd do Bialego Krzyza. A stamtad np. przez calkiem ciekawy Beskid Wegierski i dalej do przeleczy Karkoszczonki i kolo Chaty Wuja Toma w dol do Szczyrku.
ODPOWIEDZ