Sytuacja w polskiej szkole (gim)
-
- Kontakt:
Sytuacja w polskiej szkole (gim)
Witam, no już nie mogłem się powstrzymać, myślałem że ********e... Nie dość że każe nam nosić mundurki od września, jakieś powalone, ma zabronić nosić do szkoły przedmioty o kolorze rażącym czerwonym, gdyż to kojarzy się z szatanem i namawia do złego, to jeszcze ustala nowe lektury i narzuca nam ja a nie ma o nich pojęcia!! i Teraz A nowa ustawa o tym że nie można nosić znaczków, takich jak swastyka, sztrzałka w góre gdyż to jest run jakiś tam morderców, to takie E też jest zabronione i wiele innych... Nigdy by nikt w naszym gim nie pomyslal ze takie cos moze namawiac do zlego czy cos takiego... teraz gdy wprowadzili to wszyscy sie wqrwili i specjalnie beda to nosic... i co to qrwa ma byc??? nie mam pojecia... nie bylo ustaw bylo wszystko w porzadku teraz te nowe ustawy coraz wieksza manipulacja i coraz gorzej... a co Wy o tym sądzicie...? pozdrawiam
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
[=Groove=] nie nie o to mi chodzi... nie będę chodził w swastyce normalne, ale przez to wszyscy teraz będą takie rzeczy nosili, a pozaty m kilka tych znaków nie miałem pojęcia że może być zabronione... Nikt u nas takich rzeczy nie nosił... nikt nawet nie myślał... chyba nie wiesz o co chodzi. Jestem przeciwko noszaniu takich rzeczy do szkoły, ale tylko kilku reszta po co?
i chodzi mi wogóle o wszystkie te rozporządzenia.
Rozumiem że przez skąpe ubrania dochodziło w szkołach do przykrych wydarzeń, ale żeby od razu mundurki wprowadzać.
i chodzi mi wogóle o wszystkie te rozporządzenia.
Rozumiem że przez skąpe ubrania dochodziło w szkołach do przykrych wydarzeń, ale żeby od razu mundurki wprowadzać.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
:DDlizzard king:DDD
nie no w sumie ja mam to gdzieś... tylko mnie niektóre rzeczy wkórzyły np. to że ktoś nie zna się wogóle na niektórych rzeczach a ma w nich dopowiedzenia najwięcej. Tak to mogliśmy np. z naszą panią lektury sami wybrać teraz będą narzucone. Komu to przeszkadza, że ktoś ma czerwony plecak albo buty?
nie no w sumie ja mam to gdzieś... tylko mnie niektóre rzeczy wkórzyły np. to że ktoś nie zna się wogóle na niektórych rzeczach a ma w nich dopowiedzenia najwięcej. Tak to mogliśmy np. z naszą panią lektury sami wybrać teraz będą narzucone. Komu to przeszkadza, że ktoś ma czerwony plecak albo buty?
Matys HIPNOzamiast narzekać na sytuację w polskiej szkole, ja proponuję Ci troszeczkę bardziej przykładać się do lekcji naszego pięknego języka ojczystego, a szczególną uwagę zwracaj na lekcje poświęcone ortografii.
Lektury? HAHAHA śmiesznie to brzmi.
Ale ja Ci tylko zadam tylko jedno pytanie?
Przeczytałeś choć jedną z tych książek:
Goethe, Dostojewskiego itd.?
Jeśli tak to sorry, jeśli nie to chyba wiesz co mam na myśli...
Swastyka? Hmm, poczytaj o tych czasach "swastyki" (II WŚ, naziści itd.) i zastanów się czy będziesz taki ELO ELO jak przyjdziesz do szkoły z takim "znaczkiem". Ja Ci to polecam, wśród kumpli, zapewniam, staniesz się bogiem.
Mnie też czasami Giertych wkurza, nie powiem, że jestem zadowolony z wszystkich jego decyzji, ale z tego co widzę przez takich właśnie "speców" jak Ty, rodzi się wiele paranoi i wiele jego tych głupich decyzji jest zbyt wyolbrzymianych.
Mundurki? Ja jestem na TAK. Co prawda już wychodzę z Gim, ale... to dobrze Wam zrobi :)
PS Miej własne zdanie i nie siedź tak długo na "Wiadomościach" na Onecie ;)
A o tych innych znaczkach, kurde, przyznaję nie słyszałem :(
Lektury? HAHAHA śmiesznie to brzmi.
Ale ja Ci tylko zadam tylko jedno pytanie?
Przeczytałeś choć jedną z tych książek:
Goethe, Dostojewskiego itd.?
Jeśli tak to sorry, jeśli nie to chyba wiesz co mam na myśli...
Swastyka? Hmm, poczytaj o tych czasach "swastyki" (II WŚ, naziści itd.) i zastanów się czy będziesz taki ELO ELO jak przyjdziesz do szkoły z takim "znaczkiem". Ja Ci to polecam, wśród kumpli, zapewniam, staniesz się bogiem.
Mnie też czasami Giertych wkurza, nie powiem, że jestem zadowolony z wszystkich jego decyzji, ale z tego co widzę przez takich właśnie "speców" jak Ty, rodzi się wiele paranoi i wiele jego tych głupich decyzji jest zbyt wyolbrzymianych.
Mundurki? Ja jestem na TAK. Co prawda już wychodzę z Gim, ale... to dobrze Wam zrobi :)
PS Miej własne zdanie i nie siedź tak długo na "Wiadomościach" na Onecie ;)
A o tych innych znaczkach, kurde, przyznaję nie słyszałem :(
http://www.pinkbike.com/photo/5983663/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
prawnik w resorcie edukacji-paranoja.
mundurki-no i po ****?mialem mundurek w podstawowce i wg mnie to ******* rozwiazanie-kazda jednostka jest inna,po co je wkladac na sile do jednego wora?
lektury-buahahaha Sienkiewicz zdecydowanie musi sie znalezc w kanonie-nikt inny nie umial pisac tak przydlugawych bajek.
Gratuluje Romanowi,naprawde...
mundurki-no i po ****?mialem mundurek w podstawowce i wg mnie to ******* rozwiazanie-kazda jednostka jest inna,po co je wkladac na sile do jednego wora?
lektury-buahahaha Sienkiewicz zdecydowanie musi sie znalezc w kanonie-nikt inny nie umial pisac tak przydlugawych bajek.
Gratuluje Romanowi,naprawde...
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
-
- Kontakt:
Cały czas czepiacie się mnie, że gadam jakbym promował chodzenie ze swastykami... Ja właśnie mówie, że jestem przeciwko temu, ale chodzi mi przedewszystkim o inne znaki. Pokazali nam dzisiaj całą listę i było tam wiele znaków, z których nikt sobie nic nie robi. Jedna rzecz mnie dziwi, jeśli doczepili się takich rzeczy to dlaczego opuścili Pentagram... Nie wzięli go pod uwagę.
-
- Kontakt:
w sumie mozna by wyslac Giertychowi zdjecia z katedry we Włocławku zdaje sie gdzie swastyki sa jednym z glownym elementow wystroju.
Dla informacji tych co nie wiedza: swastyka jest baardzo starym symbolem,symbolizujacym boga (pierwotnie slonce).
Hitler chcac zaczerpnac z historii zapozyczyl swastyke i gest ktorym legiony rzymskie pozdrawialy cezara (ale o tym chyba wszyscy wiedza).
Dla informacji tych co nie wiedza: swastyka jest baardzo starym symbolem,symbolizujacym boga (pierwotnie slonce).
Hitler chcac zaczerpnac z historii zapozyczyl swastyke i gest ktorym legiony rzymskie pozdrawialy cezara (ale o tym chyba wszyscy wiedza).
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
kondzik16 tym sie cos zmieni:
http://www.referendum2007.org/ =]
sfstyka o ile wiem i tak jest zakazana :P zwykle skinomuły to nosza
co do reszty pierdul nie rozumiem jaki sens ma ujednolicanie wygladu ja bym proponowal cos co by zmienialo mentalnosc na tolerancyjna bo to co sie teraz dzieje to strach sie bac
http://www.referendum2007.org/ =]
sfstyka o ile wiem i tak jest zakazana :P zwykle skinomuły to nosza
co do reszty pierdul nie rozumiem jaki sens ma ujednolicanie wygladu ja bym proponowal cos co by zmienialo mentalnosc na tolerancyjna bo to co sie teraz dzieje to strach sie bac
o i tak