Witam. Zwracam sie do Was poniewarz mam problem z doborem czesci. Moj budrzet to 700 pln i musze to
rozlozyc na Amor , przezutke tyl , korbe i Hamulce (v-brake). Jesli chodzi o przeznaczenie
to mysle tu o Freeride i DH. Z gory dzieki.
szkoda kasy marnowac, jedynie kupisz se pazadna korbe za ta cene, no moze tez jakies hamulce, lub 1 hamulec
z przerzutki zrezygnuj lepiej, bo szkoda kasay
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
budŻecie ! - ludzie, co wy macie z polskiego ?!
a tak jak juz bylo wczesniej pisane, za tą kase nie kupisz nic pozadnego, no moze korbe i hampla. ew. jakiegos amora, uzywke. Lepiej dozbieraj i kup cos pozadnego, bo szkoda kasy.
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
tylko korbe za 700 zł ?? chyba ocipiales... no chyba ze mowisz o saincie ktorego napewno mu nie potrzeba... wystarczy mu np. dartmoor rebel + uzywany dj3 bo znajaz zycie koles mowiac DH ma na mysli zjezdzanie z górki na dół po lekkich wybojach ;)
Narazie zaczynam swoja przygode z rowerami ;P i sprzet nie musi byc z najwyzszej pólki.Co sadzicie o Suntour Duro D , shimano 105 i rpm comet ( hamulce sobie daruje narazie :P )??aa i jeszcze chcialem przeprosic za bledy ;]
Jak dla mnie nie wykonalne, chyba że Ci życie nie miłe. Co byś nie kupił to i tak będzie źle.Jedyna rada to kup najpierw korbę, idź do pracy jakiejś dorywczej i do zbieraj do reszty. Wież mi że lekarze będą więcej kosztować niż 700zl. Tym bardziej że większość urazów się odczuwa dopiero po paru latach.
OK. wiec niedam lekarzom zarobic i prosze was o
pomoc w doborze czesci ;] tylko blagam niewypisujcie mi amorow po 2k pln i tego typu rzeczy . jestem przecietnym ziemianinem i
nieposiadam kosmicznych pieniedzy.z gory wielkie dzieki.
klamki - avid fr 5 - 59 zł
hamulce v-ki tektro - 40 zł
amor - z1 , dj3 - 400-450 zł ( aaa jak slabsze to na v-ke duro bedzie )
korba - hmm na kwadrat to może fiveD , rpm albo coś....
i kup jeszcze tą przerzutke może sore... i mysle ze dobrze bedzie
Ja ci proponuje zrobic tak kup sobie
Duro jakies 350zł na allegro
korbe octaneone dh 200zł
orzezutke jaka shimano
i v-brake shimano deore jakies 30-40 zł
Ja ci radze dj3 używke jakieś 400zł lub jak wolisz nowy to duro 300-350zł
korbe np: Bop Bikes backflip jakieś 200zł czy coś takiego przeżutke np: shimano deore czy coś w tym stylu 40-50zł v-brake Tektro za dwa dasz jakieś 40-50zł są one według mnie lepsze niż shimano...
Doszedlem do wniosku ze lepiej jednak dozbierac kase przez wakacje i kupic juz cos porzadnego.Albo zakupic krossa signa( zauwazylem ze wiele osob go poleca) tylko niewiem ile taki sign moze kosztowac.