W harfie to cie okradna w zgodzie z prawem, ceny maja tak ******** ze hoho 220 za oske czy 250 zł za uszczelki!!! q-wa złodziejskie ceny to mało powiedziane wszedzie bedzie taiej byle nie unich. W usa uszczelki do boxxera koszuja 70zł enduro do boxxa 50zł tak dla porownania.
o w morde na taka kase nie jestem przygotowany a raczej nie sprzedam tych lagow bo chociaz w srodku sa w stanie idealnym to golenie maja jakies dziwne odbarwienia (niewiem z kad ale nic nie przeszkadza w jezdzie to sa odbarwienia a nie otarcia wiem bo sa od gory do polowy lagow
chcialbym odbiec troche od tematu bo nie chce zakladac nowego..mianowicie chodzi mi o slizgi do 2002 pro gdzie takowe da sie dostac?...przynajmniej ich wymiary jesli nigdzie nie ma...a co do dolnych lag ostatnio na jakims forum byly nowki sprzedawane(nie wiem juz jakie forum bo przypadkiem na nie wpadlem;/) wlasnie z roku 2004 i poszly za 360...w harfie to porazka totalna..jak uslyszalem ile chca za uszczelki to myslalem ze ze smiechu sie poleje...
bo trzeba niestety podjechać do harfy ,wziaść szczepana na bok ,pogadać i wszystko da sie taniej załatwić.ślizgi i robocizna wyniosły mnie 100 a oficjalna cena nie jest taka i robocizna też kosztuje.jak dzwonisz do harfy to ci podadzą oficjalną cene,czego sie spodziewacie.