Fox 36 talas rc2
Fox 36 talas rc2
Witam wszystkich wiem ze juz ten temat byl zakladany ale nic sie z niego nie dowiedzialem chcialem wiedziec czy ten amortyzator nadaje sie do skakania duzych hopek a po zmianie skoku szalenie po dirtach jak jest z tlumieniem z regulacja skoku i jak chodzi teraz mam shivera dc i jest za duzy i chce zmienic na 1 polke a tylko fox proponuje sprzet masywny i z duza zmiana skoku i jak jest z ta sprezyna powietrzna ponoc lubi czesto dobijac i ciezko go wyregolowac( slyszalem ze prawie nic nie wybiera a tylko wieksze kamyki ) mozna go porownac praca do shivera ?? z gory dzieki
MONOTEMATYCZNOISC ; ROWER TYLKO TO SIE LICZY
-
- Kontakt:
talas to zajebisty amor bedziesz zadowolony jest sztywny a rc2 to sa bardzo dobre tlumiki takie same jak w 40 np faktem jest ze ten amortyzator trzeba umiec sobie ustawic
jednak do dirtu szkoda by mi bylo dawac taki amorek- szybko sie zniszczy
pozatym wez pod uwage ze serwis foxxa jest bardzo drogi (tak samo jak np czesci golenie , te sprawy)
znajomy kupil podobnego foxa pojechal do lasu tak zeby zobaczyc jak sie jezdzi poslizgnal sie na kamieniu i zrobil odprysk na goleniach wew. gdzies z 1 cm kwadratowy...
delikatny troche jest ale jak bedziesz walic duze chopy gapy tez da rade
jezeli szukasz amorka z regulacja to kup 66 140-180 skoku i waga zblizona do foxa
niepamietam dokladnie jak sie ten model nazywa chyba 66 sl
jednak do dirtu szkoda by mi bylo dawac taki amorek- szybko sie zniszczy
pozatym wez pod uwage ze serwis foxxa jest bardzo drogi (tak samo jak np czesci golenie , te sprawy)
znajomy kupil podobnego foxa pojechal do lasu tak zeby zobaczyc jak sie jezdzi poslizgnal sie na kamieniu i zrobil odprysk na goleniach wew. gdzies z 1 cm kwadratowy...
delikatny troche jest ale jak bedziesz walic duze chopy gapy tez da rade
jezeli szukasz amorka z regulacja to kup 66 140-180 skoku i waga zblizona do foxa
niepamietam dokladnie jak sie ten model nazywa chyba 66 sl
|| Usprawiedliwianie się dysortografią to jak chwalenie się małym ch...em ||
-
- Kontakt:
e tam delikatny nie pitol , jakby mial inny amor tez pewnie by go uszkodzil
serwis jest tani , serwisuje sie go tak jak kazdy inny amor , trzeba sie nauczyc i robic to z glowa , wiec zaden argument
co do cen czesci zamiennych beda wyzsze niz u innych , chociaz czesci nowe w gregorio np tanie tez nie sa
serwis jest tani , serwisuje sie go tak jak kazdy inny amor , trzeba sie nauczyc i robic to z glowa , wiec zaden argument
co do cen czesci zamiennych beda wyzsze niz u innych , chociaz czesci nowe w gregorio np tanie tez nie sa
www.mm-foto.pl
-
- Kontakt:
jeszcze nie widzialem zeby komus ten amorek peknol :) a jak jest z amortyzacja ?? slyszalem ze nie chodzi plynnie i wogole nie wybiera a na tym mi najbardziej zalezy i lubi czesto dobijac a jak sie juz ustawi zeby nie dobijal to jeszcze gorzej chodzi jak to z tym jest (ponoc serwisuje sie do co 18 miesiecy w zaleznosci jak go bede uzywal ) mam stywna ramke i chce sobie niekiedy polatac z duzych hopek a po zmianie na dirtach na streecie o to mi chodzi a 66 juz ma za duzo skoku 140mm najmniej :(
MONOTEMATYCZNOISC ; ROWER TYLKO TO SIE LICZY